SKOLAN

Sitter i skolan, har inte gjort något vettigt sen jag kom! Snart blir det svenska, sen är det handel och sen slut för dagen. Blev att sova hos elin och peter inatt,  blev en massa kort spelade och innan det blev det är fixa tatueringen hos rille.

Inatt bär det av mot Kalskrona, säga hejdå till min bror och åker bort och kommer hem i december. Usch, kommer sakna honom men tiden går fort får man hoppas.

Skriver senare, take care!


ONSDAG 10/3

Jag har varit dålig på att skriva men ibland har jag känslan att jag tycker det är skönt att skriva av mig och vissa dagar orkar jag bara inte. Så kan det vara men nu ska jag ge ett yttligare nytt försök och iallafall försök.

Haft skola idag, blev rätt lugn dag och det gillar vi. Efter skolan blev det en snabb runda ner på stan med Rebecca, sen vidare för att träna. Ja, ni hörde rätt! Duktiga jag har börjat träna. Måste ju komma i form till beach 2010. Kom hem runt kvart över fyra, blev att plocka undan lite på rummet sen åkte jag till min mamma ett tag och var social med henne. Nu har jag precis kollat genom matten och en lång dusch väntar på mig snart! Skulle kollat andra avenyn men svt är knas idag så blir att kolla senare om det funkar då.

Det ser ljust ut, många saker som väntar fram över!


PLUGG I MÄNGDER

Kom hem för en timma sen ungefär, skolan tar död på mig. Har massor just nu känns det som men bara att bita ihop. Sängen är min vän just nu, ska läsa en bok snart. Ska försöka hinna läsa ut den idag, men kommer jag gör det? Nej, inte en chans. Prov imorgon också. Hur ska jag orka? Är grymt trött, ögonen vill bara vila ett antal timmar, men inte får dom de! Nu ska jag vara duktig.




HOS REBECCA

Sorry, har inte hunnit skriva. Internet hemma har vart konstigt så har inte kommit in alls på det. Men nu har jag tagit mig tid till det. Är hemma hos Rebecca nu, vi har vart duktiga och plugga och det gillar vi. Äntligen blivit av med en hel del. Imorgon bär det av till skolan, sovmorgon! Jippe. Börjar 09.50!!

Helgen var kanon, eller ja. Behöver inte säga så mycket mer om det! Blir att skriva mer imorgon.

CIAAAO


RSS 2.0