MÅNDAG

Blev en liten runda på stan med Beccis, Maria och Becca. Sen blev det en fika med Maria och Beccis, snackade massa och hade det underbart! Tack mina tjejer. Kom hem för ett tag sen, så nu blir det en dusch och sen är det svenskan som ska bli klar! See you


30/11

Sorry, inte skrivit på hela helgen men har inte varit hemma så mycket!
Började med att åka till mormor, spenderade fredags kvällen där och sen blev det äta hos moster på lördag. Blev att åka hem med bröderna, kom hem i 5 minuter sen var det dags att gå! Igår var jag med Philip ett tag, fikade hemma hos honom sen blev det att träffa Viktor också.

Idag är det skolan, såklart! Som alltid, haha. Sen blir det en fika med beccis och prata massa! Nu måste jag gå, börjar med svenska nu.

15.58

Åker snart, kommer hem imorgon på eftermiddagen skulle jag tro! See you  


21.17

Har varit duktig och gjort klar svenskan nu, iallafall så att det är ett utkast. Nu ska jag packa lite, sen krypa ner i sängen!

Blev stan lite snabbt med pappa och evelina. Tack för sakerna pappa! du är kanon braaaa.
Lägger upp bilder på sakerna när jag hittat kamera sladden, den är borta igen. Aja, skriver mer imorgon, take care!

TUNA PARK

Har precis slutat, fick sluta lite tidigare! Nu blir det tuna park med evelina, sen kommer pappa när han slutat. Blir ett kort inlägg nu, skriver mera senare!

10.03

Ååååh, mitt inlägg gick nyss bort! Men sitter iallafall med mina varma choklad och väntar på att vi ska börja! Slutar fyra idag, lite segt men får se det positivt att det är fredag imorgon och det innebär helg. Imorgon ska jag åka till mormor, var ett bra tag sen nu. Prata som vi göra, som alltid! Om allt och ingenting, jag lääängtar faktiskt!

Idag blir det tuna park med pappa efter skolan, sen är det svenska som gäller. Ska vara klar, eller iallafall halvt klar eftersom man ska få respons. Nu ska jag kila, see you!


18.19

Hemma nu, hittade ganska så mycket på stan som jag vill ha men pengarna fattas! Blev hem til beccis, mycket prat och det behövdes verkligen. Tack för dagen gumman!

Nu väntar jag på mat, sen ska jag skriva klart min svenska som jag kommit ganska långt med faktiskt. När jag väl kommit in i det hela går det super, så lika bra att passa på. Sen blir det en lång och varm dusch. Ska också lägga mig tidigt ikväll, känns som om det behövs, verkligen. Blir iallafall en liten sov morgon imorgon, skönt det ska bli, japp!

Nu blev maten precis klar, perfekt!

25/11

Har precis ätit, snart blir det småföretagande sen information och layout. Sen slutar vi, I like! Ska gå en sväng på stan med beccis, sen hem till henne. Hör av mig när jag kommer hem, see you!


24/11

Tisdag kväll, sitter i soffan med mamma! Hon kollar på något tv program med mat och jag ligger här och ska hjälpa becca med sin blogg.
Gick hem efter engelskan, mådde inte alls bra men nu har jag stoppat i mig tabletter och vilat så lite bättre med fortfarande cp ont i armen och huvudet hänger inte med.

Imorgon blir det skolan iallafall, måste! Har inte vart där så många onsdagar så ett måste, sen slutar vi halv två i stället för fyra. Efter skolan blir det att umgås med Beccis, gå och kolla lite på stan och ha en mysig eftermiddag bara.

Bara en månad kvar till julafton!


SKOLAN

Sitter i skolan just nu, ska snart ha matte. Sen blir det engelska! Ska gå hem efter den, min arm värker, ont i huvet och känns mig inte alls bra. Kan inte använda armen ens, så illa är det. Nu ska jag kila till matten och vara duktig.


I love my girl

MÅNDAG

Nu så har jag internet. Hemma hos pappa har vi trådlöst och det jag inte visste var att man inte får vara inne på internet för mycket och inte heller spela så mycket musik, men det hade jag gjort! Men iallafall så är jag i liv igen.
Är hemma hos mamma nu, har inte varit här på en månad tror jag. Grymt länge sen men skönt att komma hit igen! Idag blev det skolan, gick super. Efter skolan åkte jag och Beccis och vaccinera oss, skönt att ha det gjort. Men känner att jag inte är på topp, trött, ont i armen och känner att febern kommer när som. Efter det blev det när på stan, mötte upp Mathilda sen donken med dom. Lämnade Beccis vid rimman sen tillbaka till donken med Mackan och Philip. Blev bussen hem och packade ihop mina saker, sen kom mammsen och hämtade mig.

Igår blev det en lugn dag, vaknade och åkte till mamma. Hon hjälpte mig med provet tills imorgon och matten med! Blev en fika på det med. Sen hem till pappa igen och då bestämde jag och Evelina att vi skulle hyra film, blev tre stycken Johan Falk, dom är bäst! Somnade vid ett kanske, så blev ingen lång sömn men räckte till att gå upp imorse iallafall.

Nu ska jag vara lite social med mamma, prata och mysa.



så blev den!


LÖRDAG DEN 21/11

Andledningen till varför jag inte skrivit på ett tag är för att internet hemma hos pappa har något fel, jobbigt men passar på nu när jag är hemma hos mamma. Ingen bild har jag inte heller lagt upp men det kommer!

Pratade nyss med mamma ett tag, om allt! Mysigt och det behövdes. Nyss kom min kära syster hit, var ett tag sen man såg henne. Ska umgås med henne ett tag nu sen ska jag dra mig mot pappa igen. Får bli ett kort och ointressant inlägg, men ska försöka skriva mer ikväll!


SKOOOOOLAN

Sitter i skolan med beccis, börjar halv sex igen! Segt, men det går. Öppethus ikväll sen blir det att åka över till mammsen. Ledig imorgon och det är ett plus. Blir att bowla och äta med tjejerna, myyys! 

Mitt internet funkar fortfarande inte hos pappa, så har inte kunnat blogga eller något när jag är hemma. 

Nu ska jag kila, puss 


20.29

Så, nu har jag tid att skriva!

Igår blev det skolan, sen tog jag halv fyra bussen hem. Blev att ta det lugnt sen gick jag hem till philip och spelade kort med han och Carro, roligt! Sen blev det hemåt och duscha och lägga sig i sängen. Kunde inte logga in på blogg.se igår när jag skulle skriva!

Idag på morgonen blev det fixa sig, sen vidare till philip och åt frukost med honom. Tog bussen till Hällby, tatuerade mig, så lägger in en bild senare. Grymt nöjd iallafall! Philip följde det, tack! Sen blev det skolan, slutade fyra så det var ganska segt men vad gör man. Blev ner på stan med Julia, hon skulle köpa något. Sen efter ett tag gick jag mot bussen, blev hem och sätta på sig mjukisar och bara prata lite med pappsi. Åkte till mamma ett tag, pratade lite.

Nu är jag hos Philip, spelar kort. Ska dra mig hemåt om ett tag, duscha och vila. Imorgon blir det en lång dag, börjar 10.20 sen slutar vi 15.45! Sen så ska vi vara i skolan igen klockan 17.30 för det är öppethus. Slutar 20.00, kul? NEEEEEJ! Men ett plus är att vi är lediga på fredag, skönt som fan!

Nej, nu blir Phlip uttråkad! Så måste sluta, vi hörs senare! Philip hälsar, puss & kram nötar!

TAKE CARE!


ONSDAG

Förlåt om jag inte skrev igår, men funkade inte att gå in med min datar, skumt! Men nu är jag hos Philip, har precis ätit frukost och ska snart kila mot bussen. Berättar mer om dagen när jag kommit till skolan!

TAGGAD!

TV

Nykommen hem från Philip, spelade lite kort. Nu sitter jag i soffan och kollar mamma till en mördare. Hemst om jag får säga vad jag tycker. Att dom ens har det på tanken? fattar inte..

Efter när det slutat blir det en lång och varm dusch, sen sovdags.


MÅNDAG KVÄLL

Sitter i sängen, har precis plockat undan kläder som jag slängt på golvet igen! Städade i lörsdag tror jag och nu var det lika stökigt igen, illa! Väntar på att philip ska komma, ska prata ett tag och bara vara.

Idag blev det först skolan, gick helt okej! Hade prov i slutet av dagen, gick sådär men hoppas på det bästa. Sen blev det stan med karro, hittade lite smått och gott. Men det får vänta till pengarna kommer, just nu vill dom inte vara min vän! Blev halv fyra bussen hem, träffade på Erika då, grymt länge sen! Var kul att ses och prata. Har bara legat i soffan sen jag kom hem, inte orkat göra något alls. Näsan rinner fortfarande och hostan ger sig inte.

Imorgon kommer niorna till skolan, jag och beccis ska vara guider! Tycker vi är riktigt duktiga och är det.




MÅNDAG MORGON

Vaknade runt halv sju, gick upp och åt frukost och kollade samtidigt på tv. Så klart sitter jag där och slöar mig och när jag kollar på klockan igen var den sju, typist mig! Men hann iallafall, nu är jag klar. Ska kila till bussen om två minuter, ha en bra dag!

<3


22.45

Ligger i sängen, är skapligt trött men måste läsa på provet tills imorgon! Önska mig lycka till, haha! Nej, det får bli ett kort inlägg, hörs imorgon'

SOV GOTT

HOS PHILIP

Sitter hemma hos Philip och spelar Alfapet, roligt. Jag vinner lätt, som vanligt, haha! Ska ut och ta frisk luft nu, sen spela neger och president. Skriver när jag kommer hem.

PHILIP ÄR BÄST!


SÖNDAG DEN 15/11

Såja, har precis kommit hem från mamma, vart duktig och pluggat! så nu är jag klar med svenskan och faktiskt läst på inför provet imorgon!

Idag får jag se vad som händer, ska nog bara ta det lugnt. Ladda inför en ny skolvecka, men bara fyra dagar! Är lediga på fredag, skönt ska det bli.

Nu ska jag hoppa in i duschen. TARE CARE!


STÄDAR

Vet ni vad jag håller på med, städar mitt rum som ser ut som ett bomb ner slag. Ser verkligen för jävligt ut här, men nu är jag duktig jag tar tag i det och nu ska det blir fint! Under sängen vill jag inte ens kolla och där med vill jag heller inte städ ur min gardrob, men måste!

Igår blev det att gå en promenad med Pontus, Karolina och Hanna. Gick till Bola, så han fick komma ut och såklart kom min älskade Mathilda ut med. Stod och prata en massa, sen blev det att åka hem och ladda telefon med Pontus och bola, åkte också till statoil. Blev en hel del prat med Bola, sen åkte jag hem!

Nu ska jag fortsätta, hörs senare!


FRIDAY

Kom till skolan, snorig och halsen är inte att leka med, låter dessutom som en anka! Men kämpade igenom två lektioner men konsentrationen var inte på topp. Så vid elva åkte jag hem till elin, sitter här nu. Blir att ta halv fyra bussen hem.

Idag är det fredag, äntligen! Dagen man längtar efter, så är man sjuk. Mindre roligt kan man ju säga! Elin håller på och städer, duktigt hon är! Jag sitter som en nörd vid datan, som vanligt.

Juste, har fått mina glasögon nu! Hämtade ut dom i Torsdags, så lägger in en bild på dom senare! Ska vara lite social med min underbrunder elin.

TAKE CARE!


GODMORGON

har precis vaknat och min hals dödar mig idag, det blir vara värre för varje dag! och dessutom är jag jätte jättte jätte trött. ska gå och dricka te, sen fixa mig och sist med inte minst kila till bussen.

15.30

sitter i skolan, slutade tre idag istället för kvart i fyra! väntar på elin, blir att åka ner till stan sen med bussen hem. ska vara duktig och plugga svenska när jag kommer hem, skönt att ha det gjort.
igår blev det att träffa philip efter jag sovit, sen gick vi hem till honom. spelade kort och kollade tv!

imorgon är det fredag, yes! skönt med helg igen. nu kommer elin, skriver senare! 

SJUUUUK

jahaja, då var man sjuk, började redan igår. har feber, ont i halsen och kroppen är helt off! hatar när man blir sjuk vid fel tillfälle. skulle haft prov idag men det missade jag. men faktiskt så är jag hellre hemma och blir frisk än att sitta i skolan och må dåligt och inte göra något. nu ska jag dricka te, sen ska jag sova.

sofia är också sjuk, så krya på dig bruden!

...

gick väl sådär med pluggandet, fattade nästan ingenting men det får gå som det går! evelina kom för ett tag sen, hon ska hjälpa mig med att få någonting på datan, sen ska hon förhöra mig tydligen! kommer inte kunna något, men värt ett försök. nu ska jag kila in i duschen, sen blir det läsa bok som ska vara klar tills fredag! 
 
see you!


tisdag

hemma igen efter en dag i skolan, gick helt okej! slutade lite tidigare för jag hade prov, kändes som det gick bra! hoppas på det iallafall. sen blev det stan med elin, gick och solade. sen skulle jag ta halv fyra bussen hem, men missar jag den inte? jo, självklart! så fick vänta på halv fem istället men nu är jag hemma. hatar att åka buss och antingen kommer dom för tidigit eller försent.

nu ska jag snart ta tag i småföretagande som vi har prov imorgon på! fattar nada, men det ska nog gå bra med lite hjälp för mammsen, ska åka dit snart.

morgon

har precis fixat klart mig inför skolan så ska snart gå till bussen. tänkte inte gå för mår inte helt okej, har jätte ont i halsen och sen har jag knappt sovit något inatt! men det är ju kort dag idag så kunde lika gärna gå och känna mig duktig. vi hörs senare!


SOVDAGS

nu har jag varit duktig och pluggat, ska plugga imorgon också, ett måste! men blev så hilma trött så funderar på att gå och sova?! hm, ja det skulle vara skönt och behövligt för min del.
juste, det var biptest på idrotten idag och för min del gick det skit! haha, men det förstod jag eftersom min kondition är sämst. vid tre var jag trött, men klarade mig till fem iallafall. kanske dags att börja springa eller något? måste göra något åt min kondition, den är inte på topp just nu och efteråt kändes det som om jag inte fick någon luft, aja.. nu ska jag nog läsa lite till i boken sen sova så jag är utvilad för en skoldag imorgon!

take care!


9/11

dagen har gått riktigt måste jag säga, blev skolan till 14.20, eller fick sluta lite tidigare. sen blev det att åka till hällby, beställde tid så blir nästa onsdag! blev iallafall att åka hem efter det, sen hämtade jag mina saker hos evelina och nu sitter jag här. måste ta tag i pluggandet ikväll, jag måste! för prov på onsdag och jag kan ingenting, bra jobbat tycker jag! men skriver senare när jag pluggat klart.


bra, bättre bäst!

I call you when I need you, my heart's on fire
You come to me, come to me wild and wired
Mmm, you come to me
Give me everything I need
Give me a lifetime of promises and a world of dreams
Speak a language of love like you know what it means
Mmm, it can't be wrong
Take my heart and make it strong, baby

You're simply the best, better than all the rest
Better than anyone, anyone I've ever met
I'm stuck on your heart, I hang on every word you say
Tear us apart no, no, baby, I would rather be dead

In your heart I see the star of every night and every day
In your eyes I get lost, I get washed away
Just as long as I'm here in your arms
I could be in no better place

You're simply the best, better than all the rest
Better than anyone, anyone I've ever met
I'm stuck on your heart, I hang on every word you say
Tear us apart no, no, baby, I would rather be dead

Each time you leave me I start losing control
You're walking away with my heart and my soul
I can feel you even when I'm alone
Oh baby, don't let go

Ooh you're the best (woo)
Better than all the rest
Better than anyone, anyone I've ever met
Ooh, I'm stuck on your heart,
I hang on every word you say
Don't tear us apart no, no, no,
Baby, I would rather be dead
Oooh, you're the best!

21.14

sitter hemma hos evelina, kollade igenom massa bilder nyss och det är sjukt hur man förändras! får se vad vi gör nu, men imorgon är det skola så ska försöka att komma i säng tidigt ikväll! upp klockan sex, jag längtar inte! men bara att kämpa.

nu ska vi göra något, hörs imorgon när jag kommer till skolan!

take care


söndag

vaknade vid tolv, sen kom pappsi och hämtade mig. följde med honom att handla lite också, passade på att köpa nyss shampoo och balsam! sen blev det hemåt, hoppade in i duschen och båda två var riktigt bra! sen ny byter jag om, ska snart gå vidare till en kompis! sen blir det hem och packa och sen bär det av till evelina. blir att sova där ikväll, mys ikväll säger jag bara! mycket snack kommer det också bli.

imorgon är det skola och imorgon innebär det att jag måste ta en massa böcker för att hinna läsa till prov och allt vad det nu är! veckan kommer faktiskt bli lite jobbig, plugg plugg och plugg känns det som i nu läget.

ne, nu ska jag kila! uppdate senare...

home

sitter i soffan, kollar tv och lyssnar på musik. pappa drog för ett tag sen till ksk, någon fest där för dom! och här sitter man själv hemma? ja det var ju kul att få reda på det typ två timmar innan han skulle iväg.. sen frågade jag honom om mat, men det hade han inte tänkt på! det är också kul att dom tänker på en här hemma. aja, får vara duktig och laga mat själv.

berättar inte om går dagen, det får ni lista ut själva!

vi hörs senare..


skolan

sitter i skolan, börjar om en timma igen! ganska så segt faktiskt. får se vad som händer ikväll, blir något iallafall.

fridaaaay, I love it!

22.25

sitter i sängen med evelina, får se vad vi gör med just nu lyssnar vi på Carola - Tommy tycker om mig! as gamla låter jag lyssnade på för flera år sen, men grymt bra att lyssna på nu i efterhand! måste läsa klart boken i svenskan bara senare, men det gör jag när jag ska sova! nu blir det att umgås och prata skit med evelina!






5/11

ligger i min underbara sköna säng, men ska strax ut och träffa philip ett tag! sen hem och plugga lite och blir en tidig kväll idag, är så himla trött!
idag blev det skolan, började 10.20 så det var skönt med en liten sovmorgon. tycker faktiskt dagen gått riktigt fort, hela veckan också! men slutade iallafall kvart i fyra, då frågade elin om jag ville med och sola, så hängde på där! skönt men varmt blev det!

tiden jag fick med dig var fantastisk, tiden jag aldrig glömmer! jag saknar att vara med dig, att vara din flickvän som förut. du förstod och fanns alltid! jag vill tillbaka men samtidigt som något hindrar, vet inte varför men hindret går att hoppa över, det är inte svårt. jag vet att jag kan kämpa tillbaka till det som var, så vaför inte göra det?!


trööööött?

ligger i sängen och bara tar det lugnt! är så otroligt trött så det finns inte.
ska kolla slutet av andra avenyn tänkte jag, han inte se klart igår. sen blir det att duscha en lång varm dusch, så skönt det ska bli! sen blir det sängen och tvn för min del. vi hörs mer imorgon, hejs

13.22

sitter i skolan, börjar om tio minuter igen. hade nyss småföretagande och ja, behöver inte säga så mycket mer än att jag inte fattar något! menmen, ska faktiskt ta hem och vara duktig. prov nästa vecka så kan behövas också! slutar fyra idag, hatar onsdagar! så långa och typ inga raster heller men bara att bita ihop.

idag efter skolan blir det att ta kort, sen träna med evelina! ska ta tag i mig nu. sen blir det hem och prata lite med pappa.

sekunderna utan dig är svåra!

22.45

nu blir det sängen för min del.. blev en promenad med philip. sen blev det in till stan och sola med evelina, pappa skulle ändå gå en sväng så passade på! skönt att få lite färg iallafall. sen hem och satte vi och plugga sen blev det en snabb dusch. nu blir det att sova så jag orkar upp imorgon. känner att kroppen är helt slut. skriver mer imorgon, puss

3/11

då var man hemma igen. är grymt trött skulle bara vilja sova, men icke.. ska ut och gå en promenad med philip!
kvällen blir lugn, ska bara kolla tv och vila.

skriver mer senare när jag kommit in, svejs!

skoooolan

vi somnade halv två inatt och shit vad vi var trötta! kom nästan inte upp, somnade om hela tiden! men blev att stressa och springa till bussen. hade nyss handel, vilket var mindre kul. nu blir det matte om en kvart. 
efter skolan blir det att fixa en sak, sen bowla med elin, philip och evelina skriver mer senare!
CIAAAAAAAO



du kan aldrig backa tillbaka sekunden du ångrat, den sekunden är borta föralltid!


måndag kväll

ligger i sängen tillsammans med bästavän, blir att sova snart så vi inte är allt för trötta imorgon!

idag blev det stan ett tag efter skolan med elin, sen bussen hem. blev att slöa ett tag sen ut och träffa philip och viktor! sen hem och åt, sen blev det lite snack också!

imorgon blir det skolan, kort dag vilket är grymt skönt! sen blir det är fota med beccis till bilden, sen ska jag och elin ha mysdag.. får se vad som händer imorgon kväll, förutom att jag ska gå en långpromenad iallafall, nu jälvar!

en bästavän som stöttar, finns och alltid lyssnar behöver alla. men ni har inte det som jag har, nämligen elin! personen som får mig hel, hon som delar med sig från sitt varma leende och hennes underbara personlighet. jag skulle aldrig kunna förklara med ord hur mycket hon betyder, det är obeskrivligt! men en sak är säker, att henne ska jag åldras med, henne ska jag ha vid min sida i all evighet! jag älskar dig elin ahlin <3


2/11

kan berätta lite mer on kväll igår och dagen som kommer..
pappa och jag åkte till ica maxi, sen hämtade vi upp evelina och så blev det plugg hemma hos mig. sen sov elin hos mig, blev en hel del snack och det behövdes. helt plötsligt blev vi sugna på godis så blev att åka till willys med bror och älsklings elin. blev godis för 54! haha. sen blev det hem och moffa, sen la vi oss i sängen. klockan var tolv och vi kunde inte sova, så gick ut och rökte.

imorse när vi skulle gå upp var det grymt tugnt, men vad ska man göra? bara längta till nästa lov. iallafall, blev att äta frulle och fixa oss och vidare till bussen.

efter skolan blir det att vara med elin också, ska göra något mysigt! ps, I LOVE YOU!

uppdate senare!


back to the school!

såja, skoooolan och det suger! vill ha lov igen men kul att träffa alla. blir datakunskap nu, sen var jag duktig och kom ihåg idrottskläder! bra ella.. slutar 14.20 idag, ganska så skönt. men skriver mer sen, puuusssss

söndag

äntligen fått datan av min bror, han lånade den ett tag så nu kan jag skriva. igår blev det ppppaaaartyy hos elin och peter, nice kväll säger jag bara! sen blev det hem till beccis och hämta grejor, sen kom M och hämta mig i slagsta sen åkte vi till torshälla ett tag. sen blev det hem till honom och sooova.

kom hem för ett tag sen, satt och pratade med min bror ett tag då. nu blir det städa rummet, vilket behövs! pappa tjatar hela tiden, så nu ska jag ta tag i det. sen blir det en låååång dusch!

imorgon åker min bror så blir att säga hejdå idag, ska äta gott & prata mycket skit! och imorgon börjar skolan, shiit! veckan har verkligen gott jätte fort men den har varit kanon! nya tag imorgon..

skriver senare, take care


RSS 2.0