31/5

åh, jag älskar vädret som är nu. bara det håller i sig nu. idag har jag vart ute hela dagen, myyys! tack för dagen.

imorn är det orientering som gäller i skolan, ska till vilsta tror jag. sen efter det blir det skolan och ska ha en lektion sen in till stan med evelina och träna, var ett tag sen! måste bli duktigare på det där. efter det blir det hem och packa för klassresan, har inte börjat att ens tänka på vad jag ska ha med mig och vi åker på tisdag morgon, menmen. efter det ska jag träffa phlip och nellie.

den 27 maj 2009

förlåt, har inte skrivit på länge, men har inte suttit vid datan på typ hela veckan. nu ska jag bättra mig.

ska vara i skolan idag, ska göra massa prov.. och sen ska jag bli klar med so och svenska. sen på efter middagen så ska jag vara vid slöjden. idag efter skolan ska jag in till stan och träna med evelina, men skriver mera sen, måste verkligen sätta igång nu!

PUSSSSS

söndag 23/5

har precis var duktig och pluggat, känns skönt att få de där proven klara snart! ska till skolan på onsdag så då är det över. väntar på att pappa ska komma hem med donkan, han orkade inte laga mat. efter maten ska han och jag sätta oss ner med no:n, ska försöka göra klart redovisningen.
veckan som kommer har vi prao hela veckan, louise och jag ska praoa ihop. roligt att praoa med någon istället för att vara själv.

har ränkat ut att det bara är två vanlig skoldagar kvar, vilket känns j'vligt bra!

ne, nu kom papsi. ska gå och äta, sen blir det plugg som gäller! om jag hinner ska jag ut och träffa philip ett tag också.

hos alexandra

förlåt om jag inte skrivit på några dagar, men tiden har inte räckt till helt enkelt. mycket i skolan och datan har krånglat hos pappa!

igår blev det att vara med nells, vi hyrde wallander, hänmden! den var fett bra, kolla på den om ni inte sett den. sen när vi kollat klart på den, åkte vi till piren och träffade erik och mackan. sen senare åkte vi och träffa tobias ett tag. imorse när vi vakna så åt vi fråg frulle sen blev det plugg för min del, nells låg och läste tidning. sen när jag blev klar så åkte vi till kvicksund och träffa tobias ett snabbis, sen blev det hem och packa. sen övningkörde jag hem till nells och släppte av henne sen vidare till alexandra, gick bra!

nu sitter jag och kollar tv med alexandra, ska strax laga mat sen ska vi kolla talang.

du är min! <3

onsdag 20/5

sitter i skolan och har so, men jenny är inte här, så vi har ylva som vikarie. måste jobba när jag skrivit klart så jag hinner med och slipper göra så mycket hemma. idag har vi haft hk, sista lektionen faktiskt! jag var med mathilda och alexander.

idag efter skolan så ska jag, mathilda, petra och nellie ta tåget till staden västerås. vi ska fika och kolla runt lite på stan och bara ha mys eftersom petra har fyllt år! GRATTIS TILL HENNE I EFTERSKOTT (: får se vilken tid jag kommer hem! får se vad jag ska göra ikväll med, inte säker än. ska iallafall köpa nya jeansleggings eftersom mina gick sönder igår. får se om jag köper ett linne också.

nu är det inte alls mycket kvar i skolan, bara nu idag och det är typ en timma kvar eftersom vi kommer få slut tidigare, sen är det nästa veckan och då har vi prao hela veckan, men ska till skolan en dag för jag ska göra klart prov oså. sen veckan efter de alltså v23, så ska vi ha orientering på måndag, sen tisdag och onsdag så är vi på klassresa, torsdag och fredag är vanliga skoldagar, men eftersom vi har avslutnings middagen på torsdag kväll så får vi sovmorgon. sen har vi bara måndagen och då städar vi bara. ska bli så j*vla skönt med sommarlov!

PUSSSSSSSSS

schoooool

sitter i skolan, har svenska. håller på att läsa en bok, men den är hemma så kan inte göra så mycket mer. på morgonen så hade vi hjärt & lung räddning, jag coh mathilda fick dela på en docka, hahahah! våran lilla berit.
idag efter skolan ska jag leka med mathilda, måste hem och packa med, för ska åka över till pappa ikväll. sen får jag se vid vi hittar på. blir väl att göra något iallafall.

ne, nu ska jag vara duktig och göra något som jag ligger efter med!

PUUUUSSSSSSS

16/5

igår blev det sanda med en massa folk, trevligt var det! sen så åkte jag och nell hem till mig och sov. sen så när vi vaknade så åkte vi över till evelina ett tag och pratade med henne. sen skulle hon åka så då skicka erik precis sms och sa att vi skulle komma till grillen, så åkte dit! när vi precis kom dit så vart vi fett sugna på pizza så åkte hem till mamma och häntade pengar sen tillbaka och åt. sen så åkte vi till piren och moffa i oss glass, sen vidare hem till mig. jag hann duscha och sen var det bara att skjutsa hem nell, sen nu sitter vi hos erik. dom spelar något spel och jag sitter här, ska snart platta håret tror jag!

ikväll blir det att  vara ute, sen ska nell sova hos mig igen.

PUUSSSSSS


hos alexandra

igår kväll var jag med mathilda och kollade på vårshowen en gång till, sen så lämnade vi roserna till lovisa, nellie och fanny. sen så blev det att cykla hem till mathilda. var där ett tag, sen åkte jag och hämtade bola vi piren! sen blev det att prata med dom ett tag, sen pratade jag och tobias ett tag också, inte för att vi kom någon stans.. menmen! åkte hem och hämtade grejor sen till evelina och sov där.

imorse när vi vaknade så gjorde vi cholkadbollar, muuums! sen så åkte jag hem, bytte kläder och sen fixade håret fort, sen åkte jag till alexandra och hämtade henne sen vidare till tuna park. kollade lite skor och smycken!

nu är jag hemma hos alexandra och vi gör ordning pannkakor, ska bli riktigt gott! blir och äta de när det är klart, sen får jag se vad vi hinner, för alexandra ska iväg till hästen. 

PUSSSSSS


lunch

sitter hemma hos mathilda, har lunch rast så vi åkte hem till henne och åt för det var inge god mat i skolan. har haft slöjd hela morgonen, har kommit en bit. men blir och sitta hemma och göra klart den! skulle ju gjort det i måndags men så blev det inte, som vanligt haha. ska snart åka tillbaka till skolan, det är ju vårshowen. ska bli riktigt kul att kolla på! vi slutar efter vi kollat på den, så då ska jag och mathilda in till stan lite fort bara och köpa en sak, sen ska vi hem och fixa oss sen blir det att kolla på vårshowen ikväll med. sen får jag se vad som händer.ne, nu ska vi kila tillbaka till skolan!

PUUUSSSSSSSSSS

'

kom hem för ett tag sen, var ute med bola och philip ett tag, snackade mest bara. gick kanon bra med tränaren idag som jag och evelina träffade, fick ett typ helt nytt shema som vi ska hålla på med, lite gammla maskiner som vi gjort förut, men dom är bra! får se när vi åker in och tränar nästa gång, blir nog snart. idag när jag satt på bussen så kom det ett sms där det stod att våra avslutnings tröjor hade kommit, så var tvungen att samla in dom sista pengarna och hämta ut dom, så mamma var snäll och följde med. dom blev faktiskt jätte bra! nu sitter jag här med varm choklad, muuuumss! jag fryser ihjäl snart, skapligt kallt att åka moppe hem menmen. nu ropar mamma och vill att jag ska komma och prata med henne, får se vad hon vill.

GODNATT

13/5

sorry för att jag inte skrev igår kväll men jag orkade verkligen inte, var helt slut. var iallafall först i skolan sen vid två ungefär så åkte jag och nellie och träffa philip, elin och erik. satte oss på piren ett tag, sen åkte vi hem till elin. då kom även mathilda. sen så åkte vi och åt på grillen, sen blev det hemåt!

idag ska jag in til stanoch fixa lite saker,  ska passa på att sola och köpa något linne, ska även kolla skor till klänningen också, måste hitta ett par snart. sen ska jag och evelina och träna och prata med våran tränare, blir säkert kanon! sen ikväll får jag se vad jag gör.

sitter i skolan, ska försöka läsa klart svenska boken, sen skriva en recension.

PUSSSSSSS

12/5

sitter i skolan just nu, har slöjd men har ont i huvet och ont i magen så satt mig här istället med mathilda. ska göra klart den hemma istället, ska faktiskt sätta mig ikväll hade jag tänkt. hade nationella idag på morgonen, gick väl inte så bra men jag försökte och svarade på det jag kunde.

idag blir det att vara med philip och erik, får se om de blir mer folk! vet inte riktigt vad vi ska göra, lär väl göra något iallafall. sen inte vara ute så länge idag, måste hinna plugga lite, så duscha och göra klart slöjden.

take care! <3

<3

   

en gång vi, alltid vi <3


skooooooolan

sitter i skolan, har förstärkning eftersom vi har elevensval och jag måste bli klar med min no. idag ska jag leka med thilda, vi ska in till stan och sola! sen ska vi leka med philip <3

i lörsdag vaknade jag upp brevid alexandra, kollade twilight. den är grymt bra! sen så städade vi upp lite, sen gick vi och lämnade filmerna. efter de tog vi bussen hem till alexandra, mamma kom och hämtade mina saker, sen åkte jag och träffa philip. sen på kvällen åkte vi till elin och peter efter dom kommit hem. eftersom jag skulle träffa nellie på kvällen för hon kommit hem så åkte jag, philip och elin till kvickan och träffade henne, myyyys! sen åkte vi hem till elin och dom igen och sov.

i söndags vaknade jag upp brevid philip, sen så åkte vi till kvickan och träffade erik, sen blev det att äta med nellie på grillen, muuuums! sen träffade vi tobias ett tag, sen åkte vi hem till pappa, tog reda på lite gammla saker  som skulle slängas oså, sen när pappa kom hem så övningkörde vi, hahahah nellie vet hur det gick! sen så åkte vi hem till nellie, hon gjorde manikyr på mig, tacccck hjärtat! sen blev det hem och kolla tv med mami.

varför ska allt vara så svårt? varför kan inte allt bara vara enkelt och inte komplicerat, jag vet inte vad jag vill just nu.

8/5

förlåt, har inte skrivit på några dagar, men har inte haft tiden. jag blir galen på min förkyldning, det bara rinner hela tiden. har vart seg och trött hela dagen! menmen, det är bara att proppa alvedon. 

igår var jag i skolan, sen blev det stan med mathilda, tobbe och min kära vän philip. åkte hem med halv fem bussen sen lekte jag och philip hela kvällen tills jag skulle åka till alexandra och sova hos henne. när jag kom till henne så gick vi ut och pratade med allie ett tag, sen gick vi in och sov.

när jag vaknade imorse så var jag helt förklyd så stannade kvar hos alexandra och sov istället! båda hon och jag är sjuka. så åkte en sväng till hennes stall sen hem till mig och hämtade saker. sen nu är vi hos hennes farmor och tar det bara lugnt. vi var och hyrde film och köpte chips. har kollat rallybrudar för ett tag sen, sen nu ska vi kolla på någon mer film, vet inte vilken det blir.
 
imorn ska jag leka ett tag med min vän philip, sen så kommer min babybooooo NEEEEELLLLIIIIIEEE hem! så ska såklart träffa henne senare, jag längtar. ne, nu väntar alexandra på mig.

PUUUSSSSS

alexandra är för bra! <3

nellie<3ellinor

seriöst, kom nyss att tänka på min grisbrud nellie som är i frankrike! men som tur är det bara tre dagar, sen är hon hemma! saknar ihjäl mig. det märks att jag inte är hel när hon är borta, det fuknar inte som de ska. hon är så bra att det inte går att förklara, hon är min föralltid! <3

6/5

har precis nästan kommit ur duschen, så ska torka håret snart sen ska jag sova så jag orkar upp imorn. gick bra på hundkursen, efter de så åkte jag och träffade philip, mathilda och tobias ett tag.

imorn blir det först skolan, sen stan med mathilda och så ska vi träffa philip! myyys dag <3


   

schoooool

sitter i skolan brevid mathilda, vi har förstärkning! måste egentligen jobba men orkar inte, haha typist mig. har lång dag idag, vilket betyder att vi slutar 15.20, blääääää! men bara att stå ut. efter skolan så ska jag och evelina in och träna, sen hundkurs. ikväll måste jag plugga lite med, om jag hinner och orkar! skulle också följa med mamma ut med hundarna.

igår kväll var jag ute med philip, sen åkte vi och hämtade bola och satte oss ute och snackade.

jag fattar inte hur jag ska hinna med allt tills vi slutar? jag vet inte exakt hur många dagar, men ungefär 8 dagar kvar som vanliga skoldagar. sen har vi bara elevensval, prao och sen ledigt typ två dagar. vi ska på klassresa också. känns som om de inte är någon idé att försöka, men ska klara av det! så är det bara. jag kanske inte ska ha för stora förhoppningar men måste iallafall försöka. är stressad hela tiden av att det är så mycket i skolan just  nu. gjorde nationella i matte igår, men de gick skit. det vet jag och jag får skylla mig själv också, jag skulle kanske pluggat för det men jag hade inte lust. menmen, det gick som de gick, nu är det bara att vänta och se vad jag får för betyg, jag kan inte göra så mycket annat!  skolan är inte min grej.

dududu <3

5/5

förlåt för jag inte skrivit, men har inte hunnit!

har precis kommit hem från stan, var där med mathilda och philip. väntar på att pappa ska hämta mig, sen ska vi övningsköra! haha får se hur de går. sen blir det att träffa philip! '

igår blev det skolan först, sen en liten sväng med evelina på stan sen träna vi. sen åkte jag hem och lämnade mina saker hos mami sen var jag ute med lite kompisar. ne, nu ska jag och plugga ett tag innan pappa kommer.

PUUUSSSSS

summer

ååh, älskar vädret som är nu. hoppas det bara håller i sig nu så man kan få lite färg på sig!

är hemma hos alexandra just nu, har precis packat ihop mina saker. dom låg över hela golvet, haha! ska snart till hennes stall. efter vi kommit hem där ifrån så ska jag åka hem och göra pappa lite sällskap och prata med honom. sen får jag se om jag skulle leka lite med phille.

take care! <3

1/5

ligger i alexandras säng med datorn i knät, hon ligger brevid och sover. kom hem för ett tag sen från kvicksund. träffade philleman och erik där.

igår vaknade jag upp med nellie, sen så åkte vi och träffade tobias ett litet tag. sen insåg jag att klockan var mer än jag trodde så var bara att skynda sig hem och sen packa ihop allt jag skulle ha med mig till alexandra och åka till henne. sen när jag till henne var det bara att slänga in sakerna sen vidare till hennes stall och grilla med dom där, mys var det'! sen åkte vi hem och fixade oss sen kom mathilda och lovisa. så tog vi bussen till stan och lämnade sakerna hos alexandras farmor. hon var inte hemma så då kunde vi sova där, skönt och slippa ta buss och sånt på natten. sen så senare på kvällen drog vi till vilsta med lite folk, tack för kvällen! <3

ikväll tror jag att vi skulle grilla, får se hur de blir. är sjukt trött från igår, mina ögon är helt slut. ska nog försöka sova ett tag så jag orkar vara vaken ikväll.

PUSSSS

RSS 2.0