SNÖÖÖÖÖÖ

ÄNTLIGEN, DET ÄR SNÖ UTE!
Hoppas det verkligen ligger kvar nu, för slask vill man inte ha! Det är bara jobbigt och blött. Sitter i skolan just nu, ska ha en lektion till sen slutar jag, skönt! Blir att kolla lite på stan, som vanligt då. Sen hem till elin och plugga klart projektet som ska vara klart tills imorgon, jag hinner!

Fick reda på mitt matteprov idag, som jag visste skulle gå skit. Svårt område och fattade näst intill ingenting men.

you <3


I´m back

Har blivit riktigt dålig på att skriva, men ska försöka ta tag i det. Får se vart vägen visar sig helt enkelt. Helgen var kanon, grymt kanon! Idag blev det skolan, bara en lektion kvar sen så blir det hemåt och plugga, ska göra klart uppsatsen. Skriver mer senare, take care!

13.28

Bara en halv timma kvar på lektionen sen är det slut för dagen, skönt!  Dagen har varit lugn, kom tjugo över tio till skolan så har inte gjort så mycket. Har heller inte så mycket att skriva, uppdate senare!

BFF

Torsdag kväll och jag sitter med Elin hemma hos henne och kollar tv, great! Duschade för ett tag sen, mycket skönt och behövligt. När jag kom hem från skolan åkte jag och mamma in till staden och hämtade Elin, sen blev det hit.

Imorgon blir det att fixa tatueringen vid nio, så kommer lite försent till skolan men det skadar aldrig, eller hur? Lucia imorgon också, så ska kolla på det i skolan.

Nu ska jag mysipysa med elin och ta på hennes heta hiphop look, see you gays!


GODMORGON

Jag kom upp imorse, vilket var duktigt av mig. Kom till skolan, gjorde prov som gick helt åt skogen kändes det som. Blev att sitta och jobba lite Publisher, snart klar med det iallafall. Snart börjar engelskan, blir att läsa bok då tror jag. Slutar fyra idag, så blir ner på stan med Beccis och köpa julklapp till underbara Maria sen blir det kolla lucia med elin och evelina ikväll!

Vad det än är, så finns jag alltid! Jag älskar dig Elin Ahlin <3

13.15

Igår blev det hem och packa efter skolan för att dra sig mot Elins pappa, sov där inatt. Blev färga utväxten som inte blev så mycket bättre men la iallafall i lite slingor så det blev lite skiftningar. Blev kanon, tack Elin! Sen blev det bara mys och mycket snack. Imorse så försov vi oss, ovanligt? Nej, inte alls. Kom till skolan runt tio iallafall, sen nu väntar jag på att vi ska ha prov i näthandel. Får se hur det går, inte läst så mycket men hoppas på det bästa.

Efter skolan blir det iallafall hem till Elin, städa upp lite och sen blir det hem och stirra in i matten eftersom vi har prov imorgon. Har också småföretagande, halv nio imorgon och vi börjar egentligen tjugo över tio! Ja, jag är duktig.

Nu ska jag kila ut och röka med Becca och Maria, See you!


Walking In Memphis

Kom hem för ett tag sen, blev stan med underbara Maria efter skolan. Fikade och pratade i massor, sen kollade vi runt lite. Tack för dagen! Blev bussen hem sen bara setat och pratat med mammsen. Måste plugga gärnet ikväll, prov imorgon.

Skriver senare om jag har tid.


7/12

Fy på mig, är riktig dålig på att skriva men ska försöka komma igen! Har inte sovit hemma på hela helgen så därför jag inte skrivit, men helgen har varit toppen iallafall!
Igår beställde jag en jacka, lägger upp bild när jag får den! Tack pappa <3

Idag är det skolan som gäller, inte så långt kvar tills det är lov igen. Blir ett kort inlägg men skriver så fort jag kommer hem.


FRIIIIDAAAAAAYYY

Igår blev den New Moon med min flicka Beccis, så bra! Sen blev det hem och duscha sen blev det sängen för min del, var trött som en gris!
Nu är jag i skolan, har precis haft datakunskap. Snart börjar svenskan sen slutar vi, me like! Blir stan med Maria och Beccis ett tag, sen hem.

see you..

HATAR RUBRIKER

Tror världen gått under, jag var i skolan två timmar innan jag börja. Gjorde klar svenskan eftersom datan var cp igår! Jag har blivit duktig. Blir skolan idag, sen bio ikväll med älsklings Beccis.

2/12

Har varit dåligt med uppdatering med ska bättras! Har bara inte haft tiden till det, var ganksa mycket just nu. Men blev att försova sig, men kom iallafall till skolan. Bättre sent än aldrig? Ja. Lugn dag, hade prov sista lektionen, gick kanon! Sen blev det stan med mina tjejer, Maria och Beccis.

Nu ska jag sätta igång med svenskan som inte är klar än, men nu måste den bli det! Sen blir det film, uppskattas!

22 dagar kvar till Julafton!

 


1/12

Sitter i skolan just nu, precis ätit så snart blir det engelska. Ska redovisa eller inte direkt, utan dom ska fråga frågor sen ska vi svara, något i den stilen iallafall. Sen blir det information och layout, prov då men ska nog öva lite till och jag är inte ens klar med uppgifterna heller, blir att göra det imorgon istället. Efter det slutar vi, gillart! Blir ner till stan med tjejerna och sola, behövs verkligen! Inte solat på två veckor nu, eftersom jag inte fått på grund av tatueringen men nu så! Sen blir det nog en liten mysig fika. Blir också hem till beccis, färga hår på Maria.
Nej, nu ska jag vara social med dom andra. Take care everyone!

RSS 2.0