30/4

sitter hemma hos alexandra och ska strax hoppa in i duchen när hon har kommit ut. sen blir det fixa sig sen dra ut. skriver mer imorn när jag har något att skriva om!

PUSS

29/4

förlåt om jag inte skrivit på länge, men har verligen inte haft tiden till det och varken lust heller, allt har/är inte på topp just nu men ska försöka ta mig tid till att skriva igen.

sitter i skolan just nu, har b-språk och brevid mig har jag mathilda. funderar på om jag ska åka hem, mår inte så jätte bra. är snuvig som bara den, ont kroppen och ont i halsen. hatar pollen, blir alltid såhär och det värsta är ju att det kommer blir tio gånger värre, men det är ju bara att stå ut. men lite tråkigt att det ska komma när vi får ledigt menmen.

kan ju inte säga att gårdagen vart speciellt rolig, var i skolan och får ett sms av alexandra och säger att hon ramlat med moppen och att ambulansen och allt kommer! vart typ helt stum, sen så ringer jag petra och då bestämmer vi att vi skulle åka upp till sjukhuset, så köpte med oss blommor och choklad. så var där med henne hela dagen, synd om dig gumman. sen kom hennes mamma och hämtade oss sen så åkte vi och körde hem moppen. åkte hem och firade pappa eftersom han fyllde, GRATTIS TILL HONOM I EFTERSKOTT!

idag ska jag iallafall åka och lämna in alexandras moppe, tänker inte sätta henne på den iallafall så jag ville göra de.

PUSSSSS

trött som bara den!

är hemma hos alexandra, hon ligger brevid mig och sover! såå söt är hon. väntar på att mamma ska komma och hämta mig efter hon slutat. måste hem och plugga lite oså.
gårdagen orkar jag inte berätta om! haha.. jag är verkligen as trött, mina ögon slocknar när som helst, funderar också om jag ska sova ett tag, men då kommer jag bara blir trött sen om jag ska upp.

jag förstår inte hur du orkar? sluta spela någon person som inte finns, var dig själv istället. det lönar sig inte i slut ändan. jag blir så jälva trött på dina ord, att du orkar! menmen, om du nu vill leva det liv du lever i så varsegod, men kom inte till mig.


grillkväll

ååååh, gaaaalet sköönt väder ute! är hemma hos alexandra, ska snart hoppa in i duschen sen ska vi fixa oss. ikväll blir det grillkväll någonstans, har inte bestämt än! kommer blir myyys.

gick upp klockan halv nio imorse, sen åkte vi sundbyholm på häst tävling. var myysiigt! sen åkte vi hem och hämta moppen sen vidare hem till mig och hämta kläder. sen så åkte vi till alexandra häst och nu sitter vi här.

ne, nu ska jag hoppa in i duschen. 

PUSSS 

ebrunelius



hos alexandra!

är hemma hos min alexandra, vi har precis gjort äppelpaj. så snart ska vi gå och äta den när den är färdig, muuuumss!

igår var jag ju på stan med petra, handlade lite nya kläder oså. sen åkte vi hem till petra igen, sen kom mamii och hämtade mig. var hemma och åt sen frågar alexandra mig om jag vill leka med henne, och såklart ville jag de så åkte till henne. sen på kvällen kom vi på att jag skulle sova här med, så var bara att åkte och hämta saker hemma hos mig. kom hem vid elva och då gick vi och la oss. det var verkligen segt att gå upp imorse, men var ju bara att ta sig upp och börja fixa sig. åkte iväg till skolan, sen hann jag med tidiga bussen hem hit igen. ikväll ska vi ut och träffa lite folk, sen ska jag sova här inatt med. imorn ska jag följa med dom på någon hästsak, blir nog roligt.

ne, nu ska vi gå och ta ut äppelpajen och moffa i oss den! 

take care! <3


school

sitter i skolan och jobbar med världens bästa alex! vi är faktiskt nästan klara med vårat arbete inom SO/NO. har faktiskt gått jätte bra att jobba tillsammans med honom, vi brukar nästan alltid komma i samma grupp. hade nationella prov i matte imorse, gick väl sådär. det visar väl sig hur det gick. har lunch om ett tag, sen efter det har vi bara en lektion sen slutar vi, wiiiie!

ska vänta på petra för hon har möte, sen ska vi hem till henne ett tag sen vidare ner till stan! ska kolla kläder och ha myys.

PUSS

lalala

kom precis hem, har övningskört till västerås med pappa för han skulle dit och hämta något sen hem igen, duktig är jag! innan de var jag ju på hundkurs hos evelina.

känner mig inte 100% bra än, men de blir iallafall skolan imorn, har ju nationella i matte, vet inte hur de kommer att gå men hoppas att det går bra. sen så slutar vi ju kvart i ett och då blir det stan med petra och mathilda! myyys. efter det ska jag hem och plugga förmodligen om det inte blir något annat.

nu väntar tvn på mig, sen ska jag hoppa i säng tidigt ikväll så jag orkar upp imron. godnatt!

<3

sjuk :/

ååh, blir galen på den här skiten nu. har fortfarande feber, ont i kroppen och nu börjar halsen igen. kan det bara inte bli bra någon gång?

har precis kollat andra avenyn, hann inte kolla igår. var hos min bror och firade honom och sådär. när jag kom hem var jag helt slut, så satte mig vid datan ett tag, sen sov jag. idag ska jag bara ta det lugnt, senare ikväll ska jag iväg till evelina på hundkurs. idag blir det utan hund så då orkar jag sitta och lyssna. måste plugga idag med, har nationella imorn i matte, får hoppas att det kommer gå bra. nu ska jag gå ocg vila ett tag, sen plugga och sen vidare till evelina ikväll.

CIIIIIIIIIIAAAAAOOO <3

avslutningsfotot



kan ju inte säga något annat än att vi är såå heeeeta!

sjuk :/

bläää.. är sjuk & jag hatar att vara sjuk. jag har feber, ont i kroppen och mår bara konstigt! kunde inte dehär kommit i helgen så kunde det vart över nu. jag som behöver vara i skolan, men hoppas det blir bra snart.

efter skolan igår var jag med världens bästa nellie! vi åkte hem och fixade oss eftersom vi hade haft fotografering och jag var helt svart i ansiktet. efter vi var klara åkte vi till tumbo och träffade phille ett tag. pådit vägen fick nellie för sig att hon skulle köra! kan ju bara säga att jag nästan dog, hahaha. var typ en halv meter ifrån att krocka med någon gärn sak. sen påvägen hem körde hon också, men då gick det lite bättre. sen träffade vi tobias ett tag, sen skulle jag ut och övningsköra med pappiii och nellie, men de gick bra! eller vad säger du nell? sen när jag kom hem gick jag och la mig, mådde lite halvt dåligt redan då. ne, nu ska jag vila, sen hoppa in i en dusch.

måste bara säga en sak, GRATTIS TILL MIN STÖRSTA BROR SOM FYLLER 23 IDAG! <:o)


avslutningsfoto idag!

är i skolan, kom nästan nyss tillbaka till klassrummet från att vi tagit foto! vi var fett heta måste jag ju bara säga, eller hur mathilda? nu väntar vi vara på katalogen vi kan beställa avslutnings kläderna. har so/no, vi ska försöka vara duktiga men det går inte så bra. men det ska ju vara klart på fredag så vi har inget annat val än att jobba på! bara så ni vet är alexander bäst <3

igår var jag ute och övningkörde och det gick faktiskt jätte bra! ska köra idag med kanske, får se hur det blir med den saken. när jag kom hem så skjutsa mamma mig till piren, träffade alexandra och tobias! sen gick jag hem till evelina och sov där.

nej, nu säger alexander till mig att sluta så får göra de och vara duktig och jobba!

TAKE CARE! <3


wiiiiiie!

ska snart ut och övningköra med min far, får se hur det går men förhoppningsvis bra! har gått ganska så bra dom andra gångerna så. talar om hur der gått när jag kommer hem!

nellieee är bra!

sitter hemma hos nell, väntar på att hon ska bli klar! sen ska jag skjusta henne till pottan eftersom jag ändå ska åt det hållet. ska hem och plugga lite och fixa sen får jag se vad som händer.

vill bara säga att nellie är den underbaraste person jag vet, hon finns i alla lägen och hon är helt enkelt förjävla bra! tack för att du följde med idag. <3

helgen!

förlåt om jag inte skrivit något i helgen men har verkligen inte hafr tiden till de!

i fredags efter skolan så skjuta jag hem evelina, sen åkte jag hem till mig. satte mig och plugga ett tag, sen åkte jag hem till nellie och hämtade henne sen vidare till stan för att lämna pengar till petra. sen var det hem till mig igen sen fixade vi oss, sen drog vi till skolan och kollade på clean eternity med nell, lovisa och mathilda. efter de var slut åkte jag och nellie in till stan och träffade alexandra, johanna och petra och hade myyys! sen tog vi natt bussen hem.

i lördags vaknade jag upp med underbara nellie brevid mig. sen fixade vi oss o gjorde lite små saker. sen åkte vi in med mange och tobbe till slagsta och åt glass, efter de åkte vi hem sen åt vi. sen skulle vi vara duktiga och plugga hemma hos nellie så vi tog moppen dit, sen började vi plugga. vi gjorde ett tal tror jag, sen la vi ifrån oss skiten! blääää på de. sen blev det mot kvickan igen och träffade erik och sen var det lite annat folk där med!

idag ska jag vara duktig och plugga, jag måste! sen får jag se vad jag ska göra.

<3

!

sitter i skolan och har no, håller på med våra arbeten inom droger. kan ju inte säga att vi kommit så långt idag, eftersom alexander är seg och jag med dessutom. slutar lektionen nu tror jag, har en kort rast sen har vi so och där håller vi på med samma arbete. mår fortfarande inte bra, har jätte ont i magen och mår illa. hoppas det blir bättre bara.  

efter skolan ska jag hem och ta det lugnt ett tag, känner att jag behöver vila ett tag. sen ikväll ska jag till skolan med nellie och tim och kolla på jocke och dom när de spelar. sen tror jag vi skulle grilla men inte säker.

vill ha mina pengar nu, känns som om jag verkligen behöver dom. har sätt massor jag vill ha, som vanligt då. sen måste jag betala petra också, men de sa faktiskt mamma att hon kunde göra om jag var snäll och hjälpte henne lite.

vill bara säga att jag har världens bästa evelina till kompis, ingen är som henne! hon är obeskrivligt bäst och henne lämnar jag aldrig. <3

jag har vart duktig!

har precis pluggat klart, weeeeej! helt klar med svenskan som ska in imorn, jag vet.. som vanligt är jag ute i sista sekund men jag hann ju.

ska hoppa in i en varm dusch och stå där hundra år. jag fryser som jag vet inte vad, jag skakar och min rygg är helt stel. vet inte vad det är men har inte kännt mig i topp på hela dagen! var på stan med nellie efter skolan, myyyys! och efter ett tag kom petra med, riktikg kul hade vi, haha. nu väntar duschen på mig, hejsvejs <3

boooooring!

sitter i skolan och har SO/NO, går faktiskt ganska bra! ska ha matte prov nu. men de får vi se hur det går, men hoppas det går bra. jag skriver mer sen när jag är hemma igen för nu måste jag lämna in datan!

TAKE CARE <3

<3

för varje dag kommer vi ett steg framåt, ett steg lite närmare dit vi vill nå. den tiden som det tagit för att nå hit där vi är idag är skrattretande lång, så lång tid skulle det inte behövt ta. nu när vi förmodligen har blivit lite mognare har vi tänkt till vad vi egentligen behöver ha. att bara gå från det vi hade till inget, jag fattar inte än idag!? men det hände en gång och aldrig att det ska hända igen. om du funnits en gång i mitt hjärta, kommer du alltid finnas kvar! en gång vi, alltid vi? right? <3  

sliten eller vad?

åååååh! jag är så trött. har precis satt mig vid datan för en lugn stund, eller lugn stund kan man ju inte säga att det blir av att sitta vid datan menmen.

när evelina och jag kom hem från träningen så fick vi slänga i oss maten, sen åkte jag hem och hämtade min lilla söta vovve och sen vidare till evelina igen. det gick väl ganska bra, bara typ att hon vill leka hela tiden men de gick bättre än väntat. när jag kom hem från de åkte jag direkt till pappa och pluggade! sen hem och duschade och nu sitter jag här.

imorn blir det soooooovmorgon! wiiiiiie, vi börjar 09.20! så blir skolan då sen slutar vi 12.45, mycket skön dag. ska in till stan med nellie efter skolan, kolla lite och köpa present till min bror som fyller på tisdag. får se om vi solar med om nellie hittar pengar, annars får jag vara snäll och lägga ut! nej, nu är det dags för sängen. är så sjukt trött, min kropp orkar knappt något, och allt känns bara jobbigt och stressigt.

natti, ciiaaaaao <3


SKOOOOLAN

sitter just nu i skolan, har sv! ska snart byta till so och jobba med våran drogprojekt som vi nyss börjat med. jag och alexandra jobbar med GHB. ska bli intresant faktiskt, och vi har ämnet i båda so/no så slipper göra något annat tråkigt i no:n. ska och träna med evelina efter skolan, ska på något pass halv fem som vi sakt nu i antal veckor att vi ska. men nu ska det bli av, tydligen är det jätte jobbigt men de ska de ju vara också. sen efter vi tränat så ska vi hem och då ska evelinas mamma hålla hundkurs för mig, evelina, jonna och evelinas kompis. hon håller på och utbildar sig till hundinstruktör. ska faktikst bli roligt, men jag vet inte hur det kommer gå, det visar sig! nej, nu ska jag vara duktig och leta efter vart alexander är och börja jobba med drogarbetet.

TAKE CARE! <3

nu blir det den där bloggen igen!

har gjort en ny blogg, eller har haft blogg.se förut men sen glömde jag mitt lösenord och det blev knas. så jag bröjade blogga på blogspot.com men tycker att blogg.se är mycket bättre. så nu ska jag vara aktiv med den här, de lovar jag!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0