sköön dag!

hann inte skriva imorse, försov mig! men det var inget ovanligt när det gäller mig, haha. fixade mig sen sprang nästan till bussen för att hinna, men såklart var den försenad. kom till skolan, gick bra allting. krya på dig beccis! när skolan var slut åkte jag ner till stan med elin och mathilda, kollade lite och köpte en cardigan. tog halv fem bussen hem för att packa, sen vidare till mammsen. sen när vi ätit så frågad ehon om jag ville hänga med på en promenad, så det gjorde jag. tro det eller ej! fanns en del att prata om, så det var skönt. nu sitter jag vid datan och pratar med evelina i telefon, hon kommer hit snart och ikväll ska vi sova.

nu ska jag springa in till mig och packa upp allt, sen blir det att vara social och prata med evelina om massor!

PUUUUUUSSSSSSS

30 augusti

vaknade vid elva, då frågade evelina om jag ville med och träna! kände att jag behövde det så hängde med. innan vi tränade gick vi en liten runda på stan, köpte två linnen.

har precis ätit, ska ut om ett litet tag till kvicksund! finns på telefonen.

seeeeg kväll!

har nästan inte gjort något alls idag, var ute och träffa phille och rökte med honom. sen bara segat!
känner att något inte stämmer med kroppen, as seg. får se om det händer något ikväll, eller om det bara blir hemma. ska iallafall kila och kolla tv nu!

29/8

skrev inget när jag kom hem, men hann inte. skulle med tåget sju och var tvungen att fixa mig innan! men nu så.. vaknade för en timma sen, as seg i hela kroppen. ska hoppa in i duschen om ett tag, sen får jag se vad som händer, någonting ska jag göra iallafall.

igår var jag i stan på kvällen med karro, hanna, mathilda, elin och sebbe. jocke, pontus och adde kom också. efter ett tag gick jag, mahilda och karro och mötte upp bola, sen var han med också. kollade på dead by april, dom var ruskigt bra! sen blev det nattbussen hem. grymt mysig kväll <3



saknar min bästavän elin <3


28/8

nu ska jag ta tag i bloggen igen, ska bli duktig!

just nu sitter jag i skolan, väntar på att jag börjar. kom in på handel tillslut, så är nöjd! har bara en lektion kvar sen så är dagen slut, ska ner på stan och möta upp karro, hanna och mathilda. ska kolla på skor och lämna tillbaka ett par byxor! ikväll blir det stan med dem igen, ska kolla på dead by april iallafall.

i sommar har jag mest tagit det det lugnt, vart med massa kompisar mest. jag och elin var i grekland en vecka också preics innan skolan började, grymt skönt! vill tillbaka =)

skriver mer när jag kommer hem från stan,  TAKE CARE! <3

RSS 2.0