gaaaaalen man blir på vädret

åhh, nu när det väl är sommarlov kan vi väl få sol ute men nej, vi får bara regn. det har inte vart fint en ända dag på lovet, men vi får hållar tummarna att det kommer snart. vill också säga förlåt att jag inte skrivit på länge, men jag har inte orken till det. ska försöka blir bättre.

sitter iallafall hemma hos mathilda och väntar på att pappa ska komma och hämta oss, ska in till stan och köpa lite nyss smink sen blir det att kolla clean eternity på balsta. sen ikväll får jag se vad som händer, förmodligen ut bara det slutar regna.

ne, nu ska jag gå och fixa mig lite och prata med mathilda

PUSSSSSSS

...

jag måste bara skriva först att jag hatar att man måste skriva rubrik, jag har så dålig fantasi också. menmen, nog pratat om det.

väntar på att nelli ska komma, sen skjutsar mamma in oss till stan för att vi ska fixa oss.. sen bör det ut till rixfm festivalen. kvällen ska bli super bra, ha det så kul alla.


freeeeeedaaaag

ååh, äntligen fredag! vi började halv tio idag och slutade kvart över tio, vädligt skönt. så har precis kommit ut ur duschen och sen ut och packa om ett tag.

avslutningsmiddan igår var kanon, tack för kvällen! alla 8:or, tack för att ni gjorde det bra.

bilder kommer, men orkar inte gå ut och hämta min kamera nu så kommer inom helgen förhoppningsvis.

4 juni

sitter i skolan, har inget att jobba för jag är klar med allt. skööööönt att ha det över nu. kommer bli så j'vla skönt att sluta, men kommer sakna alla människor.

kom hem igår från ålön, var hur mysigt som helst där borta. tack för de två dagarna där borta alla. hann inte skriva heller när jag kom hem, för jag vände precis typ när jag kom hem och åkte till tumbo och träffa philip och efter ett tag så kom nellie. var där och snacka massa, sen drog jag och nellie till donkan, myyyyys äälsk.

när jag kom hem hoppade jag in i en varm dusch, sen blev det att fixa lite för imorn sen sov jag.

idag är det avslutningsmiddan, ska bli så kul att få se alla. skriver mer om det ikväll eller imorn, kort kommer också. tack alla nior jag gått med för 10 underbara år!

mathilda, du&jag sen förskolan. kommer aldrig glömma alla perfekta år med dig. tack <3

första juni

har nästa precis kommit hem från evelina, vi solade ett tag ock snackade. egentligen skulle vi till stan och träna men vi orkar inte i den här värmen. så blir när sommarlovet börjar istället, har ganska mycket nu sista veckan.

ska iallafall sätt igång med packningen nu, sen blir det att åka och handla med mamma. sen hem och vidare ut och träffa philip och dom så hinner nog inte skriva så mycket mer idag, men skriver när jag kommer hem från klassresan.

take care

RSS 2.0