halloween!

lördag idag och innebär att det bara är två dagar kvar av lovet! blääää.. men idag blir det paaaaarty.
va på stan med beccis och robin, hittade kläder tills ikväll iallafall, så det är bra! men nu måste jag hoppa in i duschen sen packa, sen blir det att åka till älsklings beccis! <3

...

precis fixat mig, elin och dom kommer och hämtar mig sen får jag se vad som händer helt enkelt. får bli ett kort inlägg för ska städa lite i rummet eftersom jag lovade pappa det! BYE



äntligen fredag

nu sitter jag hos elin, hon ska hjälpa mig att plugga så vi ska ta tag i det nu och vara duktiga! sen ikväll blir det att vara hemma hos elin också, myyyys! 

igår blev det till tuna park på kvällen och såg martin stenmark med caroline och elin.. tack tjejer! <3
 
elin och jag har kommit fram till att vi ska gå ut varje onsdag och gå med, nu jälvar! skriver senare...

glasögon?

jo, men visst är det så.. ska få glasögon! aja, bara att leva med. hade lite tur iallafall, ska använda som när jag sitter vid datan, läser, ser på tv och i skolan om jag behöver. ska hämta dom om tio dagar, så visar dom då! aja, nu blir att plugga.

29/10

har precis ätit fruller med evelina, elin satte också med men hon var inte hungrig! blev att sova här igår, mys! snart blir det att åka till tuna och kolla synen, vill inte veta! men måste ju.. men skriver mer om det senare. efter det blir det at plugga gärnet så jag blir klar med lite iallafall för imorgon skulle elin hjälpa mig också.
ikväll blir det att umgås med elin, länge sen bara hon och jag hittade på något! men skriver mer senare när jag kommit hem.

juste, måste säga grattis till min bror som åker på måndag!


onsdag morgon!

skrev inget igår, var i vingåker sen blev det bara att ta det lugnt hos hanna med folk. vaknade precis, ska gå upp om ett tag och äta lite.. sen blir det att plugga och äta godis, sen bio men vilket jag inte vet om jag kan gå på eftersom jag har massor med plugg och vill ha det klart innan helgen! men får se.. aja, skit samma! nu blir det att äta, sen köpa godis och en liten plugg stund! hörs senare..

evelina e här!

ligger i sängen med evelina, blir att kolla andra avenyn nu! sen sova eftersom vi ska upp vid halv tio. blir att åka till vingåker med evelina, elin och pappsen! kolla jeans och tröjor, vilket jag behöver också! ska bli kul. 
ikväll blev det att umgås med några folk, trevligt.
ne, nu blir det att nörda! CIAAAAAO <3

   

underbar dag

har precis kommit hem från en runda på både tuna park och stan med elin och henns syster, mys var det! hittade en tröja, vit och as skön på veromoda så blev den. nu blir det att plugga sen städa, sen vila.
vi hörs senare!


my life is good

vaknade runt halv elva, grymt skönt att sova ut! låg kvar i sängen sen blev det att äta frukost. sen nu ligger jag här igen, ska ta en dusch sen sätta mig med det plugg jag har. tänkte ta dagen och göra allt så jag slipper det sen. eller ska jag åka in till tuna park och träffa elin och hennes syster, lutar nog mera åt det faktiskt.

vänner är något av det bästa som finns, de stöttar, finns och hjälper alltid! ibland förstår nog man inte hur bra man har det, men tänk efter alla gånger dom offrat något, det är igentligen fantsktiskt. <3 


söndag

är hemma hos mig med philip, har precis ätit så nu ska vi hem till han och hämta hans snus, så får bli ett kort inlägg. igår blev det att bara med beccis, sen drog vi till några av hennes kompisar! sen blev det sova hos henne. imorse när vi vaknade så kollade vi på skräck, sen drog vi och solade.sen åkte jag hem. blev att duscha och sen drog jag till en kompis! ne, nu ska jag sluta. philip sitter och suckar, så är nog bäst att han får sitt snus. uppdate senare, puss!


trött som f*n

förlåt om jag inte varit så aktiv med bloggen nu på senaste dagarna, men har gjort saker hela tiden så har inte hunnit. men ska ta tag i det här! har nästan precis kommit hem, så ska hoppa in i duschen nu och stå där i hundra år till jag blir varm. sen blir det att städa mitt rum, måste verkligen! ser ut som fan helt enkelt, kläder över hela golvet, påsar och väskor. men det är typiskt mig. ne, nu ska min bror ha internet, så ska vara snäll och ge honom det. vi hörs senare!


LOOOOV OM TVÅ TIMMAR!

såja, nu sitter jag i skolan har lunch just nu. hade datakunskap och svenska på mogonen. nu väntar jag på att vi ska ha handel sen slutar vi! YEEEESS, ska bli riktigt j*vla skönt. blir stan med elin efter, sen ikväll får jag se vad som händer.

igår blev det stan igen efter jag precis kommit hem, vad jag gjorde säger jag inte! uppdate senare. 

PS, sofia är snygg!   

godmorgon!

skrev ingen igår kväll, men berättar senare vad jag gjorde! precis fixat klart mig, så nu bär det av mot skolan, CIAAAAAO!


skooolaan

sitter vid sofias dator, ska snart ha handel med stickan! sen slutar vi. idag blir det hem och sova, är så sjukt trött och mår fortfarande inte bra.
bara imorgon kvar i skolan, sen är det lov och det ska bli grymt skönt! jag längtar som en tok. vi hörs senare

den 21 oktober

har varit ganska dålig på att uppdatera men ska kämpa på med det och försöka så fort jag har tid. när jag vaknade kollade jag på klockan, då var det 07.15! kul, en kvart tillls jag skulle gå till bussen, blev att springa upp och fixa sig fort. kom till skolan iallafall, men gick vid två eftersom jag inte mår bra. forfarande något med magen och illamåendet, pappa ska ringa imorgon. så hoppas på det bästa! men har aldrig haft såhär ont, så verkar lite konstigt. åkte hem och vilade, blev ica med pappa och köpa ben and jerrys, ååååååh, me love! min framtid. så jäkla gott.
nu har jag precis kommit in efter en promenad med philip, caroline och evelina. skönt! var ute och gick i en timma. jag har blivit duktig! nu väntar duschen, sen blir det lite matte eftersom det är prov och jag ska försöka gå till skolan och göra mitt bästa och vill vara i skolan eftersom jag trivs. efter duschen blir det att kolla Johan Falk sen sova.

två dagar kvar, sen loooooooov! JAG GILLART.

wwwwejj

klockan är tjugo i tolv, kul att jag inte ens haft tanke på att lägga mig men måste nog det nu om jag ska orka upp imorgon.
mår lite sisådär nu, vet inte varför men illamående, ont i huvudet, ont i magen. aja, går nog över! nu blir det soooova, GODNATT!


tisdaaaaaag

blev bussen in till skolan, började halv nio så blev handel och matte sen lite engelska. sen blev det något museum med daniel, säger inte så mycket om det! sen blev det stan och träffa philip sen bussen home. har bara tagit det lugnt nu. åkte över till mamma och lämnade min jacka där, hon ska få äran att tvätta den.

nu sitter jag i soffan och kollar Las Vegas. blir att äta snart sen är det dags för matte, har nämligen matteprov på torsdag! jag gillar det inte, eftersom matte inte är  min grej helt enkelt. ska lägga in bilder på mobilen också, så det ska jag underhålla mig med nu! skriver senare

sov gott

sooooooova, ja! godnatt <3

inte trött

klockan är nästan halv elva och jag är inte trött? brukar alltid vara det vid den här tiden. men sovit endel idag med så kanske beror på det! aja, ligger i sängen iallafall. spelar copter på facebook, har inget annat för mig. går faktiskt bra, för en gångs skull. ne, nu ska jag spela vidare!


19.33

idag blev det inte heller så mycket skriva. men sitter iallafall i sängen, kollar lite bloggar och bara tar det lugnt! idag blev det skolan, åkte hem efter halva. mådde inge bra! åkte iallafall hem till mamma senare, packade sen blev det hem till pappa och packa upp alla saker. tog sin tid, men vad ska man göra?!
nu blir det tv ikväll, bara att sega!

färgade med en mörkbrun färg, blev mörkt men ändå inte svart. kan tro att det är svart när man ser det, men det är fortfarande skiftningar med brunt. älskar färgen!


sovdags

nu blir det att sova, upp tidigt imorgon! SOV GOTT


söndag

dagen har gått fort, har vart full fart hela dagen. blev att åka med pappa och evelina till ikea, köpte lite små saker till mitt rum, sen blev det hem till mamma. då hade jag och evelina en liten pratstund, då kom vi också överens att vi skulle sova hos pappa för då fick vi sova länge, så packade sen gick till evelina och åt. blev taco, muuuuums! pappa kom och hämtade oss sen blev det duscha vilket var grymt skönt. sen ut en stund och möte phille. nu får jag se vad som händer.
imorgon blir det en ny dag, en ny vecka och vilket också inne bär att det bara är fem dagar kvar tills lov! YES, ska bli riktigt skönt. tiden går fort, snart är det jul. inte långt kvar! imorgon efter skolan blir det att sitta kvar, jobba ifatt det jag behöver, sen träna med evelina. nu jälvar ska jag bli duktig.
nej, nu får jag kramp i fingrarna! hm, ska kanske skaffa sig lite mer muskler där också? jaa, tror det!
imorgon kommer det en bild på hur håret blev innan jag drar till bussen, ses då! PUSSS

förlåt

ska be om ursäkt om att jag inte skrivit på hela dagen, men ska berätta vad jag gjort senare för det här blir ett kort inlägg. ska ut och träffa philip nu, sen prata och bara umgås! uppdate senare, promise..

home

så, kom nästan preics hem från att vart och tränat och solat, grymt skönt det var att sola kan jag ju säga, somnade nästan! ska hoppa in i duschen nu, sen får jag se vad som händer. blir något iallafall. efter jag duschat lägger jag upp en bild på hur mitt hår blev.

träna/sola

har preics ätit frukost, skönt att sova ut idag! det behövdes. evelina frågade mig om jag ville träna, så ska fixa mig lite nu sen gå till henne. ska bli skönt att träna, känns sig nyttig! sen efter träningen blir det sola, sen får jag se vad som händer ikväll. hörs senare!

du är drömmen

du är världsklass hjärtat, du&jag!


EDDIE

ett ända ord, GRYM! röööööösta..


hos hanna

så, nu sitter jag hos hanna med evelina och karolina. kollar idol, åååååhhh Nicklas är bäst! gillar kvällen iallafall, myyyys!
färgade håret innan jag kom hit, blev bra. lägger upp en bild senare när jag kommer hem. gillar det mörka mycket mer än det mer ljusa. iallafall, ikväll blir det bara en chill kväll med mina tjejer! jag gillart. tobias kommer till kvicksund så blir att träffa han med ett tag, det var ett tag sen!
nu blir det att vara social, uppdate senare.


färga håret

blir ett kort inlägg, ska färga håret nu! lägger upp bilder senare.

YES

har precis haft prov i data, gick faktiskt bra. nu blir det svenska snart, sen lunch och sist handel. är sjukt trött, men bara att kämpa på! skriver mer senare

promenad med evelina

såja, nu har jag precis pluggat. gick jätte bra, så är klar med planeringen till nästa vecka. nu ska evelina och jag gå en promend med hunderna, för en gångs skull ska jag ta mig ut med min hund. duktig ella! ska prata av oss eftersom det var ett tag sen, hände lite saker emellan men inget som någon behöver få reda på. när jag kommer hem blir det att plugga lite till datakunskapen sen blir det att städa, ETT MÅSTE! sen sover evelina hos mig. skriver mer imorgon.

18.00

precis kommit hem, väntar på att min bror ska bli klar sen ska jag åka med honom till pappa och plugga lite matte, duktig ella! yes.. sen blir det att göra några uppgifter inom datakunskapen iallafall, sen en lugn kväll framför tvn.
föresten, imorn blir det att färga håret!

hemhemhem

jag vill sluta, jag vill hem, jag vill sova!

torsdag

såja, nu kan jag skriva! kom precis till skolan, börjar sent idag. skönt det. inatt sov jag hos beccis. igår efter skolan blev det tuna park med hanna och karolina, köpte ettt par nya skor och en block. blev nya converse, vita. sen blev det hem hem halv fem bussen, mamma kom och hämta mig vid bussen, så då blev det bara packa sen blev det hem till beccis. åt där sen åkte vi och träna. mys dag.
idag blir det skolan, sen hem och plugga. prov imorgon i datakunskap, men det ska gå bra tror jag. idag är det ju torsdag, vilket innebär att det är fredag imorgon och då är det helg, wwwweeeeeeeej! veckorna går så fort just nu. men nu ska jag göra klart ett arbete och lämna in det, skriver senare!  

onsdag

sitter i skolan, har bara en lektion kvar. skulle slutat fyra med vi det duhöver vi inte så slutar halv tre istället, inte dåligt! ska ner till stan och träffa philip, länge sen nu! så blir att kolla skor sen köpa block till skolan. ikväll blir det att träna med beccis, sen sola efter det sen hem till henne och sova. me like!

tisdag den 13 oktober

ååhhh, när jag skulle skriva i skolan så funka det inte. men nu skriver jag! efter skolan blev det att vara med elin, gjorde lite bus, haha! sen blev det att äta på max, gott! efter det kom mamma och hämtade oss, blev att hämta biljtterna sen skjutsa hem elin. nu ligger jag i soffan och känner mig helt slut och dålig. ska trycka i mig ipren och hoppas att det hjälper. ikväll blir det bara vila sen sova!

juste, i veckan köpte jag håtfärg, så blir att färga det i helgen. nu ska jag kolla tv.


09.10

har precis fixat klart mig med elin, missade bussen för ett tag sen så blir att ta den tjugo över istället. blir skolan, sen vara med elin. mys dag! skriver senare


ny dag, ny vecka

förlåt, har inte skrivit något idag men inte haft orken till det. nu sitter jag och kollar tv med mamma. pratar även om massa olika saker. måste bara säga att jag har världens bästa mamma, hon förstår jämt och hjälper alltid till. hon säger aldrig nej längre eller blir arg till något, utan förstår verkligen! iallafall, ska duscha snart sen blir det att fortsätta kolla tv med mamma. sen sovtime!

uppdate senare


21.13

nu är det duschen som gäller, som sova för min del. är så sjukt trött. jag som har sovit bort hela helgen känns det som! aja, GODNATT! <3


fixat och klart

nu har jag precis pluggat klart, skönt att ha det gjort nu! kanske var det i sista sekund men det är iallafall gjort. nu ska kollar jag ensam mamma söker med min mamma. efter det blir det att duscha. imorgon är det skola ´som gäller. skriver mer senare

friends forever


yttligare än söndag

vaknade för ungefär en halv timma sen, skönt och sova ut men gjorde det igår och då vaknade jag runt två! så har en känsla av att det kommer bli tufft att komma upp imorgon men får helt enkelt skylla mig själv. iallafall, nu blir det att fixa in bilder från kamera och mobilen och sen plugga vilket kan behövas nu! barndomstemat ska vara inne imorgon så ska bli klar med det, har bara två saker och göra så det hinner jag. sen är det matten och har prov på tisdag i någonting, kommer inte på vad det är nu men något jag inte kommit lågnt med iallafall. nog pratat om det, sara min lossas syster kommer hit idag, länge sen man träffa henne så ska bli kul. kvällen som kommer blir bara att ta det lugnt och vila upp till en måndag igen, ny start på en ny vecka! något jag inte gillar.

vänner är något vi alla har, men ta inte dom förgivet!

fotboll

sitter hos simon, min granne med hanna, karolina, viktor och erik. inte för att jag är så jätte intresserd men! just nu står det ju 0-0, men sverige vinner lätt! får se vad vi gör senare, hittar på något.
puuuuuusssssss

löööööördag

har inte skrivit något sen igår, men blev att vara hos philip igår. tack för kvällen alla! var mysigt. bilder från igår kommer när jag lagt in dom. 
nu har jag precis duschat, så nu sitter jag och kollar tv och vilar mig lite. ska äta sen fixa mig.
ikväll får jag se vad jag gör, blir något iallafall.



freeedag

äntligen fredag igen, den bästa dagen! sitter i skolan, har precis haft datakunskap. idag blir det hem till karolina efter skolan, sen blir det hem och duscha. ska duscha och fixa mig sen blir det mot philip.
skriver mer senare

fantastisk kväll

har precis kommit hem från stan, blev bowla med tjejerna. då var även philip, olliver och marcus med och kollade. sen blev det ming, så gott! tack för kvällen.
nu sitter jag framför tvn, äter faktiskt på ett äpple, jag har blivit nyttig för en gångs skull. ska plugga nu sen blir det att kolla tv lite. sist men inte minst blir det duschen!

tordag 8/10

först och främst vill jag säga grattis till hanna som fyller 16 idag, hoppas din dag blir bäst! jag älskar dig <3

sitter i skolan, väntar på att elin ska komma så vi kan ta en kaffe och en macka. börja 10.20 idag, skönt. efter skolan blir det ming med karolina, hanna och elin,  blir att fira hanna. kommer bli mysig!
när jag kommer hem måste jag plugga, gjorde inte det igår för mina saker var i skolan, så nu ska jag inte glömma och ta med dom hem. skriver senare!

tv

nu blir det att kolla Oskyldigt dömd, sen sova! <3


18.37

HEJ!

har inte skrivit så mycket idag, men nu så. det blev hem till elin istället för skolan och vila sig. det var inte kul kan jag säga, har aldrig gjort så himla ont men någon gång kommer det ju! vi gjorde inte mycket, utan tog det bara lugnt! myyss.
nu blir det att äta, sen hoppa in i en lång varm dusch. så skönt! sen blir det och plugga lite, det känns som det skulle behövas. imorgon blir det skolan iallafall, hoppas jag om jag inte fortfarande har ont i magen.
vi hörs senare, puss


onsdag morgon

nu har jag precis kommit hem till elin, blir att vara här idag eftersom jag har så j*vla ont i magen. har så ont ibland att jag inte vet vart jag ska ta vägen, så blir att vila idag! jag som ville till skolan, men blir imorgon om det är över då.

du vet själv att det är du som gör fel, varför har du en kontroll på varje människa? låt dom göra vad dom vill och ha egen vilja!

SOV GOTT!

nu blir det sängen annars kommer jag aldrig komma upp imorgon! godnatt alla <3

19.57

har precis ätit, så nu blir det att kolla tv med mamma. hon ville kolla äntligen hemma så får kolla på det. jag är dålig med att ladda upp bilder, men ska bli bättre på det nu!

ååh, jag älskar den!

i heard there was a secret chord
that david played and it pleased the lord
but you don't really care for music, do you
well it goes like this the fourth, the fifth
the minor fall and the major lift
the baffled king composing hallelujah

hallelujah...

well your faith was strong but you needed proof
you saw her bathing on the roof
her beauty and the moonlight overthrew you
she tied you to her kitchen chair
she broke your throne and she cut your hair
and from your lips she drew the hallelujah

hallelujah...

baby i've been here before
i've seen this room and i've walked this floor
i used to live alone before i knew you
i've seen your flag on the marble arch
but love is not a victory march
it's a cold and it's a broken hallelujah

hallelujah...

well there was a time when you let me know
what's really going on below
but now you never show that to me do you
but remember when i moved in you
and the holy dove was moving too
and every breath we drew was hallelujah

well, maybe there's a god above
but all i've ever learned from love
was how to shoot somebody who outdrew you
it's not a cry that you hear at night
it's not somebody who's seen the light
it's a cold and it's a broken hallelujah

hallelujah...


soffan är min för dagen

sitter i soffan, eller ja.. har setat här sen imorse och sen blir min för resten av dagen. är jätte sugen på något, men vet inte vad? hmm, ska nog locka med mamma till ica och köpa något gott. ja, nu nu blir det att tjata på mammsen! PUUSSSS

hemma från skolan

idag blev det att vara hemma från skolan, har jäääätttteeeeee ont i magen. kan knappt kunnat sova något så blir skolan imorn istället!
nu har jag nästan precis vaknat, morgonen blev det heller inte så mycket sova utan mer att virda sig hela tiden. ska iallafall vila mig nu, sen måste jag bara fort in till stan och säga upp medlemskapet på forever, där jag tränade förut, så mamma och skulle åka och göra det fort, efter det blir det bara att vila och ta det lugnt.


sovdags

nu blir det att läggas sig så jag orkar upp imorn, SOV GOTT!

YEEEEAAAH

äntligen, nu är datan klar med all installation och allt. nu är det bara alla bilder och resten som ska in på datan, men det får bli imorn.
nu ska jag kika runt mer i datan,

puss så länge

hos elin

har precis kommit hem till elins pappa, ska åka in till stan och kolla skor när hennes pappa kommer hem. nu har vi också hämtat min älskade dator som kommit, så blir att fixa den när jag kommer hem sen. nu ska jag följa med elin upp på vinden..


ny vecka, ny måndag

måndag igen då, ny början på en ny vecka. har lunch nu, ska snart ha svenska. sen är det turism sen slut för dagen. då blir det fika med bästavän! <3
sen när jag kommit hem ska jag hämta datan, den har kooooommmmmmiiiiiitt!
ikväll blir det att plugga lite, sen bara ta det lugnt och fixa lite på datan.
nu är det svenska som gäller!

PUUUUUSSSSSSS

GODNATT ALLA!

har precis kollat tv med mamma, ätit lite ost & kex sen te till det! myyyys.
nu blir det sängen för en god och skön sömn. SOV GOTT


söndagar är tråkiga, men ganska sköna!

har precis kommit ut från en varm dusch vilket behövdes. dagen har jag spenderat i min säng och mer än det tänker  jag inte säga, men igår kvällen var grymt bra!
idag tänker jag bara vila, sen imorn är det skolan igen. helgerna går bara för fort. nu ska ja umgås med pappa lite, sen åker jag hem till mamma igen.

PUSSS


15.47

blir det att hoppa in i duschen, packa sen mot beccis!

a perfect friend, a perfect life

måste bara få säga att jag har den absolut bästa människan man kan få som vän!
vet inte vart jag ska börja, det finns så otroligt mycket att säga, orden kan aldrig ta slut helt enkelt. men hur som helst, du har en personlighet som ingen annan har, du har en glädje som du sprider ut, dina vackra leénden som alltid strålar. så fort jag vänder mig om så står du där, vid min sida! det är helt otroligt, att du alltid ställer upp vid alla lägen. att gråta vid din famn är inget som jag skäms över för jag vet att du finns där!
du ska veta att jag alltid finns, vad det än är!

elin ahlin, one thing you should know that I never let go of you!


3/10

såja, har precis vaknat. ska hjälpa mamma nu med lite saker, sen blir det beccis som gäller! myyyys.
bion var bra igår, men måste säga att ettan var bättre. blir att vänta och se tills trean kommer ut också!

nu ska jag äta frukost. CIIAAAAAO!

14.45

har preics kommit hem, mamma hämtade mig annars skulle jag inte hinna allt jag behöver göra innan jag åker tillbaka till stan igen. ska snart äta lite, sen blir det en snabb dusch. efter det blir det att fixa sig lite och vidare till stan.
blir bio ikväll med hanna, sebastian, evelina, erik, philip och marcus! hör av mig senare när jag kommer hem. 
 


freeedagar är bra!

sitter i skolan, ska snart ha svenska. måste bli klar med mitt barndomsminne då, så jag kan redovisa det på måndag. efter svenskan så har vi en lång rast, sen är det handel! slutar två idag, skönt. ´då ska jag hem och fixa inför ikväll.

PUSSSSS

wweeeeeejjj!

en happy girl here! ja, har precis beställt datorn nu. så tror den kommer på måndag! tack mamma och pappa. idag blev det stan till nio, vet inte vad det var för något men dom hade öppet till nio iallafall. hittade en orange t-shirt och en mössa. lägger upp bilder på det sen när jag hämtat kamerasladden, för den är hos pappa.
nu ska jag faktiskt gå och sova, är trött som bara den.

imorn kväll blir det bio, flickan som lekte med elden.

puuuusssssss

skolan

jahaja, då är man i skolan! jag är dukitg.
jag hann inte skriva igår och hade heller inte orken till det. så passar på nu, idag blir det skolan till fyra. sen blir det nog stan med hanna och karro, sen hem och bara ta det lugnt eftersom jag fortfarande inte är helt frisk.
idag blir det att beställa datan också, wwiiiiiieeee! :D

skriver mer hemma!

RSS 2.0