sjuuuk..

igår när jag kom hem från stan efter att ha varit på make up stores klubbkväll med beccis kände jag mig inte bra, så gick och la mig men imorse var det värre! jag som ville till skolan och redovisa, menmen. kommer mer senare.
vet inte vad det är för fel än, men mår illa och ont i huvudet, ska iallafall lägga mig och vila. för imorn ska jag till skolan!
skriver mer senare, pusssss

jaha, typist mig?!

imorse så vaknade jag, hade så ont i magen så jag inte kunde stå så la mig i sängen ett tag till det kunde bli bättre. men nej, då somnar jag istället! så försov mig rejält.
nu har jag precis fixat mig, ska ta tidiga bussen in och möte beccis, sen blir det hem till henne ett tag. sen skulle vi till bibloteket tror jag och plugga. sen ska vi till make up store ikväll!
ikväll åker jag till mamma, har inte vart där på tre veckor! ska bli skönt att komma dit.

igår gjorde jag chokladbollar, vart aaasss goda! så eftersom det är ett tag kvar tills bussen kommer så sitter jag här med en kopp kaffe och en chokladboll. muuuuums!

dagens outfit:
- grå tunika
- vitt baslinne
- strumpbyxor
- converse

måndag kväll

ber om ursäkt om jag inte skrivit, men har inte hunnit. tiden räcker inte till helt enkelt! idag blev det skolan, sen blev det att vara med elin efteråt. nu har jag bara tagit det lugnt, tog en duscha för ett tag sen. sen nu har jag precis kollat idol, så bra.
nu tänkte jag lägga mig i soffan igen och bara slöa.

dagen outfit:
- leggings
- t-shirt
- halsduk
- tyg skor

skriver mer imorn! SOV GOTT


södagar är tråkiga..

har precis kommit hem från morfar där vi har fikat. så nu blir det plugg, sen skulle jag och evelina gå en promenad ikväll! skulle tränat, men hade ingen skjuts in.
gårdagen vad bra, filmen var också bra och god mat! tack för kvällen <3

nu blir det pluggtime.. önska mig lycka till <3

lördag kväll

nu har vi precis fixat oss klara, ska alldeles strax gå upp till skolan och så hämtar dom upp oss där! det är jag, evelina, hanna och karolina sen ska äta ming! sen blir det att kolla beck - i stormens öga på bio. grymt mysigt.
efter det så blir det att sova här för min pappa är inte hemma ikväll.
ska också lägg upp en bild på klänningen!

så ser det ut, 300 :- på vila!

 

 


26/9

har precis nästan vakat, är sjukt trött! menmen, nya tag nu. idag blir det att städa hemma när pappa åkt på bröllop, ska faktiskt städa hela huset! duktig ella här. sen blir det att duscha, fixa sig och sen ikväll blir det ming och bio. mysig lörsdag kväll iallafall!

<3

fredagar är bra!

hallojsan, har precis ätit god mat som pappa gjorde. det blev heller inte som vi trodde idag, skulle ju till beccis men så blev det inte, blir nästa helg! hoppas på det bästa och det då blir det sjukt kul iallafall.
nu ska jag gå ut och träffa hanna, karro och phille. eller ja, jag och phille ska cykla till kvicksund.
blir att byta om nu till lite varmare kläder, jätte kallt ute!

juste köpte klänningen, så lägger upp en bild imorgon!

PUUUUUSSSSS


tiden räcker inte till på morgonen

har precis kommit till skolan, skulle skrivit imorse men hann inte! så nu ska jag ha datakunskap.
ska hämta ut klänningen idag, sen blir det hem till beccis ikväll.
skriver mer när jag kommer hem.

torsdag kväll

har precis kommit hem, skönt! blev stan med min beccis efter skolan, kollade runt och hittade en jätte fin klänning som jag jag hängde undan, så ska hämta den imorn! sen blev det bara kolla lite, köpte även ett läppstift. jätte fint med rosa i!
sen blev det kvar i sju bussen hem, mamma kom och hämtade mig så var och åt hemma hos dom. sen kom pappa och hämtade mig, så blev att köra till willys för han skulle ta ut pengar.
nu tänkte jag faktiskt plugga lite, sen blir det sängen för mig.

kom och tänka på det nu, köpte ju ett par jenaslegging och en väska i veckan. men har inte lagt upp någon bild på det för kameran laddade, men gör det nu!

 


raaaast

har rast nu, så börjar om 30 min igen. blir iallafall stan efter skolan med beccis, kolla runt och så! skriver mer senare när jag är hemma.

take care! <3

24/9

sovmorgon idag, börjar 19.20 men det fick man ju inte eftersom bussarna går så sällan. så nu sitter jag i skolan och tänkte renskriva det jag pluggade igår så jag får det gjort! idag blir det nog stan efter skolan, sen hem och plugga lite till sen träffa min vän philip.

dagen outfit:
- jeansjacka
- grått linne
- lackleggning
- converse


HELGEN!

i helgen blir det bio med lite folk, blir att se beck - i stormens öga!

andra avenyn

har nästan precis kommit hem från mamma, var ju där och pluggade lite oså! sen tyckte hon att jag behövde äta så då åt jag där med, mys. har precuis kommit från duschen, sköönt var det. sen nu blir det att plugga lite, eller ja, renskriva sen blir det andra avenyn som jag missade igår.
imorgon börjar vi 10.20, så blir sena bussen in, skulle lika kunna renskriva där då ju, ja jag är smart ibland! så slipper jag göra det nu.
idag efter skolan blev det ner på stan med beccis, elin och hanna. beccis skulle sminka sig på make up store så då kollade vi på. blev grymt snyggt!

nu blir det andra avenyn, puuuuussssss


plugg time

kom hem för ett tag sedan för stan, så nu blir det att åka hem till mamma ett tag och plugga och bara vara! så skön skoldag idag, började halv ett slutade halv tre. gjorde inprincip ingenting, men ja!

blir att uppdatera senare, för nu kom min mamma precis!

såja..

nu sitter jag i skolan och har projekt grej, ska skriva något vi redan kan sen redovisa det! har ingen aning om vad jag ska skriva om heller och det ska vara klart nästa onsdag. vi började halv ett idag, så sköönt att sova länge. blev att äta på stan med elin innan, gott!

nu ska vi gå ut ut och ta en paus, sen jobba igen!

PUUUSSSSS

ikvälls inlägg

sitter hemma hos elin och peter, har precis vart duktig och pluggat lite. sa sova här idag för imorn blir det sovmorgon, börjar halv ett! sköönt som bara den. slutar tre tror jag så blir en kort dag. sen blir det hem och plugga, skönt efteråt faktiskt.

PUUUUSSSSSS


skoooolan!

sitter i skolan, ska ha lektion om ett tag. igår blev det att åka till elin, sen sova hos henne. eter skolan blir det hem till beccis, ska baka till föräldrarmötet ikväll. sen ska vi plugga också, om vi hinner!
skriver mera senare när jag kommer hem.

BECCIS ÄR BRA!

home

har precis kommit hem, ska börja plugga ett tag snart sen blir det att åka till elin och peter. gick på stan ett tag idag också, blev en väska och ett par jeansleggings. lägger upp bilder senare för min kamera laddar just nu.

skriver mer senare, pussssss

måndag morgon

har precis vaknat, blir att fixa sig nu sen skolan. sen efter skolan ska jag och elin gå på stan och kolla lite, sen iallafall köpa en väska.
har inte blivit så mycket skrivande nu i helgen, men haft fullt upp. nu ska jag börja så jag hinner.

PUSSSSS


söndag..

förlåt igen! men hann ju inte skriva igår heller för när jag kom hem från nyköping så gick jag ut och träffa phille, sen kom erik ut efter ett tag! sen blev det att cykla till kvicksund, skulle till karro och kolla film.

nu sitter jag här med min kaffe, ska snart börja fixa mig sen blir det stockholm med elin och peter. ska kolla när elin spelar match, hon spelar alltså hockey! ska bli mysigt, vet inte riktigt när vi kommer hem.

nu måste jag gå om jag ska hinna. PUSSSSS


vad gör jag uppe så här tidigt på en lördag?

har precism vaknat, så nu sitter jag här med en kopp kaffe som en start. jo, jag ska strax åka till nyköping, ska hälsa på farmor och mormor och hjälpa farmor med något. sen ska vi även till min faster och äta, det blir kanon!

igår hann jag inte skriva, evelina följde med mig hem. då satte vi oss och plugga ett tag, sen blev det att åka och handla lite smått och gott. sen hyrde vi även två filmer, Män som hatar kvinnor och Wallander, grymt bra Män som hatar kvinnor var, mne wallander var inte så jätte bra som jag trodde den skulle vara.

nej, nu måste jag sluta om jag ska hinna fixa mig lite. hör av mig när jag kommer hem, förmodligen ikväll!

PUUUUUSSSSSSS

fredag den 18 september

förlåt, har inte hunnit skrivit sen igår morse. men  nu så!

igår blev det stan efter skolan ett tag, sen hem och pluggade! evelina kom på kvällen och sov hos mig till idag, fixade oss och tog bussen till skolan, nu sitter jag här. har svenska och slutar om 40 minuter, skööööönt =) sen blir det stan.

skriver när jag kommer home!

08.18

har precis fixat klart mig, hann idag med! men kom på för ett tag sen att bussen går 09.48 och då är jag jätte mycket förtidigt, menmen. idag börjar vi 10.20 vilket är skönt, sen slutar vi fyra, men desutom har vi vara fyra lektioner tror jag. när jag kommer hem ska jag sätta igång med att plugga så jag får det gjort! nu ska jag bli duktig. sen skulle jag också hjälpa pappa med någonting, kommer inte ihåg vad det var.

vi hörs senare, ciiiing <3

happy

YEEEEES! har precis beställ hem one tre hill boxen, alltså 6:an som kommer ut i slutet av november. men det är  bara att vänta, det kommer gå fort! är så nörd, men det är sjukt bra. kan aldrig sluta kolla utan kollar om avsnitten hela tiden.
hade i ansiktsmasken för ett tag sen, blev jätte len! ska börja använda en sån varje veckan.

föresten så blir jag inte bättre vad det gäller när jag är sjuk, hostar hela tiden! jätte jobbigt, sen kliar det i halsen och irriterar. hmmm?! undra om det är ett virus eller om det är något helt annat? nej, nu ska jag gå och sova.

SOV GOTT!

onsdag kväll

orkar inte prata om dagen som varit, så berättar vad jag gjort ikväll istället!

var över hos mamma ett tag förut, pratade av mig med henne! skööönt och mysigt var det. sen kom pappa och hämtade mig där, så körde jag hem. blev att äta pannkakor då, goooott! var så hilma trött efter det så jag vilade ett tag. sen så nu har jag precis pluggat matte, fick hjälp av min snälla bror eftersom jag inte fattar någonting, men det går nog över någon gång, haha!

nu hade jag tänkt och göra en ansiktsmask, ska bli riktigt skönt!

PUSS SÅ LÄNGE!


godmorgon

har precis fixat klart mig innan skolan,  skönt att jag blev klar lite innan jag ska kila till bussen. brukar alltkid vara i sista sekund. ska möta upp elin på stan nu på morgonen, sen ska vi kolla en grej, sen skolan! tror vi inte ska ha vanlia lektioner, utan något annat. får se när jag kommer till skolan helt enkelt vad det är.

dagen outfit:
leggings
vitt baslinne
grått linne
shorta

nu ska jag snart kila till bussen, puss!


hemma igen!

så, då var det gjort. gick ju bra, men vilken j'vla tid det tog! vi kom dit vid två, fick gå till någon läkare, då kollade han massa sen fick vi gå och ta stick i fingret, sen halsprov. sen skulle det typ ta tre minuter för att se om det var något, det tog en timma! sen fikc vi komma in igen, då visade det sig att det inte var något. kul att gå dit, NEJ! ska aldrg gå dit igen. sen när vi var klara så frågade jag pappa om vi bara kunde åka och kolla på shortan, det kunde vi. när jag provade den så ropade någon ella, då var det min bästavän elin med sin kille. tack pappa <3

så ser den ut!
 

nu ska jag vila, CIAAAAO!

såå..

väntar på pappa att han kommer snart, sen blir det vårdcentralen. skriver sen om dom kommer fram till något, hoppas det iallafall! 


sjuk

jahapp, sjuk igen! imorse vaknade jag, kunde knappt prata, min hals var så tjockt, sen vill min näsa inte bli bättre heller menmen, ska till doktorn vid två så då får dom kolla vad det är för fel. nu ska jag bli frisk.

igår efter skolan gick jag och beccis på stan, hittade en jätte fin shorta. den är min! sen så hittade jag ett par jeans legging som jag tänkte köpa när jag får mitt studiebibrag, en väska med fransar, aaaaasss grym och fin såklart.

nu ska jag lägga mig i soffan ett tag, sen blir det duschen innan jag åker dit!

PUSS

jahajaa..

känns jätte roligt att vara sjuk när jag väl fått inställningen till skolan, att jag ska vara duktig och klara av den och att gå dit när jag väl kommit in på det jag villle! men nej, då ska jag blir sjuk. FAAAAN SÄGER JAG BARA! ont i kroppen, rinner i näsan som aldrig förr, halsen gör verkligen dö ont och sist men inte minst rinner det massa i ögonen, juste.. hostar upp massa grejs gör jag med! kul, verkligen..

har preics försökt pluggat, det gick bra men känns hur trött jag verkligen är! imorn blir det doktorn, vet inte vilken tid, måste fråga pappa men nu hoppas jag dom kan göra något åt det här, orkar inte ha det så en gång till! jag ska till skolan, jag struntar i vilket, jag ska dit! så är det bara.

kom just och tänka på det, bilden.. nu ska jag faktiskt lägga upp den! sen ska jag ta en kopp te och lägga mig i min soffa och glo one tree hill, snart slut men då beställer jag 6:an som kommer ut i november tror jag. det är så grymt bra. sen blir det sängen för mig, SOV GOTT ALLA!


dagen har varit bra!

ny hemkommen från skolan, var helt okej och skön dag idag! på eftermiddagen var vi ute i skogen med fordon och gjorde några övningar. sen blev det stan med beccis, sen så bussen hem och nu sitter jag här i min mjukis dress! den är så otorligt skön så det finns inte. ska snart plugga lite, så jag får det gjort, sen får jag se vad som händer, har också lovat att lägga ut en bild och det SKA jag göra idag.


..

blir ett kort inlägg eftersom jag vaknade för 40 minuter sen, inte hinnern jag lägg upp en bild heller eftersom jag måste gå till bussen och tio minuter och jag är inte klar! min hals blir bara värre, kan inte svälja. men hoppas det går över snart.

ska jag fixa klart mig, sen blir det iväg mot skolan..

PUSS

kväll..

har precis kommit ur duschen, skönt var det! har inte bloggat så mycket idag eftersom jag vart grymt trött så då har jag abra vilat och kollat one tree hill. sen följde jag med pappsi och handla lite, snäll jag var!
har fortfarande inte lagt upp en bild på håret, men gör det imorn på morgonen. nu ska jag gå och kika lite tv sen sova. tidig kväll, sköööönt!

hemma

har precis kommit hem, sov hos philip med karro och hanna. igår kväll så var jag med viktor ett tag, sen åkte jag till hanna och karro! pontus kom ut ett tag, sen träffade vi tobbe och adde ett tag och pratade. sen blev det att åka till philip. tack för kvällen!

idag blir det bara att ta det lugnt, ska gå och kolla one tree hill nu, sen så blir det att plugga och bara ta det lugnt. har inte hunnit lagt upp en bild på hur håret blev, men den kommer.
hör av mig senare!


glaaaad

måste säga att håret blev faktiskt bra, trivs med det nu iallafall. känner inte att jag måste färga tillbaka till det jag hade innan som jag brukar göra, haha! känner mig mycket frächare med brunt och det ser inte ut som håret är lika slitet. färgade mörkbrun färg iallafall, lägger upp bilder lite senare oså, nu ska jag städa lite i mitt rum, sen fixa mig.

den här färgade jag med, måste få säga att det var en av dom bästa jag färgat. luktade inte stark som det brukar göra när man färgar. det var en stor flaska i som räckte till hela håret och täckte väldigt bra! köpte två för det
brukar inte täcka, men det gjorde det ju så nu har jag tills jag behöver färga nästa gång! rekomenderar den..




sååå..

sitter hemma hos mamma med färg i håret, ska ta ut den om ca. 30 minuter, så får se hur det blir då. men jag tror det blir ganska så bra?! lägger in en bild på hur det blir senare. nu ska jag vara social med mamma.

CIAAAAO!

godmorgon..

har nästan precis vaknat, är grymt trött och mitt huve värker. men ska ta en tablett och hoppas att det går över! igår blev det ju att äta med hanna och philip och PJ, efter det kom det ut massa folk. när dom flesta gått hem så var det jag, karro, hammar och mange kvar, så åkte vi hem till mange och kollade film! tack för kvällen.

idag på dan blir det att ta det lugnt, sen så ikväll blir det mys med tjejerna! funderar på om jag ska färga håret nu på dagen? jo, jag tror det. kan ju inte blir värre än vad det redan är! ska ringa mamma och fråga om hon kan, vi hörs senare!

FREEEEEDAG!

yes, äntligen fredag. har precis vilat ett tag, mitt huve är inte på min sida idag. gick lite tidigare idag, huvet bara värkte, så mathilda slutade precis när jag gick så vi åkte ner till stan. blev två t-shirt och ett par skor, jag bara älskar dom! as snygga. ikväll blir det att käka på PJ med hanna, sen får jag se vilka det blir mer..


dom två blev det..



och dom här..
 

skriver mer senare, puss!

school

kom precis till skolan, ska ha datakunskap nu! hann inte skriva när jag var hemma för internet cpade, men skriver mer sen när jag kommer hem..

PUSS


tionde september

har precis kommit hem från kvicksund med philip, träffade mathilda ett tag och bola med. vi cyklade faktiskt dit, kan inte tro mina ögon själv men, eller jaa.. philip skjutsade mig men räknas iallafall, haha! cp kallt var det också. efter skolan så åkte jag ner på stan, sen tog jag bussen hem!
när jag kom hem så ligger one tree hill boxen på köksbordet, hann knappt säga hej till pappa och bror utan slängade mig i soffan och började kolla, men när jag väl kollat tio minuter så kommer jag på att jag sett några avsnitt på evelinas dator, suuuck! men lika bra ändå.

imorn blir det att åka med viktor och mathilda in till skolan, skönt för då kan jag sova lite längre! nu ska jag bädda in mig i soffan igen och börja kolla one tree hill.

SOV GOTT!

skoooolan..

just nu sitter jag och väntar i skolan, beccis sa att hon skulle komma snart. börjar engelska lektionen om 35 min, ganska segt faktiskt att vänta i skolan men vad gör man inte! slutar fyra idag, men det är inte så jobbiga lektioner så jag överlever.
idag kommer min one three hill box, SKA BO FRAMFÖR TVN IKVÄLL! det är så grymt bra. nu kom jag på att jag glömt mina pengar hemma, j'vla..... 
 
<3

GODMORGON!

så, nu är jag klar inför skoldagen! har precis fixat mig, så ska snart gå till bussen. var faktiskt klar i tid idag, brukar annars få springa till bussen, men inte idag.
börjar 10.20 idag, as skönt! men synd att inte bussarna kommer oftare. måste sitta i skolan en timma och vänta men. nu ska jag gå ut och röka, sen packa väskan sen gå till bussen.

PUSS

nionde september

hoppsan, har inte skrivit på ett tag, men glömmer bort och sen går inte tiden åt! men nu ska jag ta tag i det.

idag var jag hemma från skolan, kände mig febrig, ont i huvudet och halsen. så idag frågade jag pappa om vi kunde åka til ica och hyra film! så då blev det två stycken wallander som jag inte sett tidigare, grymt bra var dom. har nästan precis ätit, sen ikväll blir det att ta det lugnt. SKA till skolan imorn, jätte tråkigt att vara hemma och missar massa i skolan och det är verkligen inte bra. nu ska jag aldrig mer bli sjuk!

igår hade jag ont i huvudet på morgonen med, så då tänkte jag om jag vilar så jag hinner med sena bussen till skolan! men inte gjorde jag det, jag somnade om jag glömde ställa klockan, så vaknade kvart i nio, då var det försent. slutade halv tolv igår så hade vart en skön dag men. åkte in till stan lite senare, träffade elin och fikade med henne. sen blev det bara kolla lite, sen tog jag och philip bussen hem. var ute ett tag med några, men åkte hem för jag kände mig dålig. kollade även på andra avenyn som är så grymt bra! nu är det igång igen, wiiiie!

<3

tredje september

blev att stanna hemma från skolan idag, mår inge vidare just nu men hoppas att det blir bättre så jag kan gå till skolan imorn. har inte gjort mycket under dagen, bara tagit det lugnt. somnade ett tag också, riktigt skönt var det! väntar på att mammsen ska komma hem snart. ikväll blir det bara att ta det lugnt och vila upp mig, för att vara sjuk är det sämsta som finns. 


  

SAKNAR DEN BÄSTA VECKAN! <3


andra september

skrev inget igår, men var jätte trött. började iallafall med att gå till skolan, sen så blev det bussen hem! cyklade ut lite senare med hanna och träffade karro och pontus vid piren, satt och snackade ett tag. sen blev det hem, då kom evelina och hämtade sina kläder. sen somnade jag på en gång!

idag har jag inte gjort mycket, sitter just nu och pratar med min vän billy. saknar honom något grymt mycket, men snart träffar jag honom! =) <3

nu ska jag gå ut och röka med mammsen, sen blir det att läsa turism boken så jag får det gjort, sen blir det sova!

RSS 2.0